-AURORA RESORT & SPA 5*-
"Prirodno okruženje i svež planinski vazduh."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

AURORA RESORT & SPA 5*

Aurora Resort & SPA 5* se nalazi u Istočnoj Makedoniji, na nadmorskoj visini od 1100m, oko 6 km od Berova, 160 km od aerodroma u Skoplju. Sa svojih 5 hektara koliko ceo resort zauzima, savršeno se uklopio u prirodno okruženje. Ceo kompleks je izgrađen od lokalnog kamena i drveta, i nalazi se na savršenom mestu sa kog se vidi predivna panorama na Berovsko jezero i planinu Maleš, a svež planinski vazduh pruža potpuno opuštanje, dok se odmarate kraj Infinity bazena. Za goste koji žele aktivan odmor, resort pruža brojne aktivnosti poput planinarenja, jahanja ili pak pecanja.

Sve smeštajne jedinice izgrađene su i upotpunjene eko materijalima. Hotel u ponudi ima različite kategorije soba: Superior sobe, Deluxe sobe, apartmane, Junior Suite, Villa apartmane i Art studio. Sve sobe su klimatizovane i poseduju internet konekciju, sef, fen, TV.

U okviru resorta se nalazi restoran, 3 bara od kojih jedan pored otvorenog bazena, otvoreni bazen sa pogledom na jezero, konferencijske sale, igraonicu i igralište za decu na otvorenom, SPA & Wellness centar sa zatvorenim bazenom, saunom, đakuzijem, zonom za opuštanje i brojnim masažama. Na raspolaganju su i izleti sa profesionalnim vodičem, pecanje, džip safari, jahanje konja, vožnja bicikla i planinarenje.

Gosti se mogu opredeliti za uslugu noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion.
Sajt hotela možete pogledati klikom na ovaj link
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

AURORA RESORT & SPA 5*

Galerija

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360