-Hotel Novotel 4*-
"Na obali reke Tise.."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Hotel Novotel 4*

Hotel Novotel 4*

Hotel Novotel 4* se nalazi u Segedinu, centralno je lociran, na obali reke Tise. Ambijent hotela je uređen za prijatan boravak kako gostiju koji dolaze na odmor tako i gostiju koji posećuju Segedin iz poslovnih razloga.

Za goste hotela postoje posebne pogodnosti kada je u pitanju korišćenje vodenog grada Aquapolis, jer je ulaznica uračunata u cenu aranžmana. Aquapolis se nalazi na samo 15 minuta hote od hotela, do njega se stiže preko mosta preko reke Tise.

Verovatno jedan od najpopularnijih hotela među našim turistima koji posećuju Mađarsku. Odlična lokacija i pogodnosti za ulazak u jedan od evropski najlepših vodenih parkova, čine ovaj hotel jednim od najprodavanijih hotela iz Travel Partner wellness ponude.

Prostrane i moderne sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, TV, besplatan wi-fi, fen za kosu, set za čaj i kafu. U sobe se može smestiti dvoje odraslih i dvoje dece, a za veće porodice postoji mogućnost spojenih soba.

U okviru hotela se nalazi i manji wellness centar, a za najmlađe goste tu je igraonica za decu.
Sajt hotela možete pogledati klikom na ovaj link
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Hotel Novotel 4*

Lokacija:

Hotel Novotel 4* se nalazi u Segedinu, centralno je lociran, na obali reke Tise.

Smeštaj:

Prostrane i moderne sobe sadrže kupatilo, klima uređaj, TV, besplatan wi-fi, fen za kosu, set za čaj i kafu. U sobe se može smestiti dvoje odraslih i dvoje dece, a za veće porodice postoji mogućnost spojenih soba.

Hotelski sadržaj:

Ambijent hotela je uređen za prijatan boravak kako gostiju koji dolaze na odmor tako i gostiju koji posećuju Segedin iz poslovnih razloga.

U okviru hotela se nalaze restoran, bar, fitness centar, mali Spa centar (jacuzzi, masaže, sauna, solarijum), za mališane je uređen dečiji klub, igraonica sa video igrama i biblioteka. Na upit se može obezbediti i čuvanje dece.

Za rekreaciju i relaksaciju gostiju uređen je fitness centar, gosti se mogu zabaviti igranjem bilijara, a kada vremenski uslovi dozvoljavaju u hotelu postoji mogućnost za iznajmljivanje bicikli. U neposrednoj blizini je pristanište odakle kreću brodovi na izlete što omogućava razgledanje i jedinstven doživaljaj grada pposmatranog sa reke.

Hotel je prilagođen i za smeštaj gostiju sa invaliditetom.

Kućni ljubimci su dobrodošli jer je hotel Pet Friendly.

Gostima su na raspolaganju parking i garaža.

Usluga:

Osnovna usluga u hotelu je noćenje sa doručkom. U hotelu postoji mogućnost doplate za večeru.

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360