-Hotel Izvor 5*-
"Vaša harmonija u srcu luksuza."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Hotel Izvor 5*

Hotel Izvor 5* se nalazi u Aranđelovcu, u Bukovičkoj banji, a od Beograda je udaljen 75 km. Hotel poseduje Wellness centar sa deset bazena sa preko 1000 m² vodenog ogledala sa prirodnom, lekovitom, mineralnom vodom, prečišćenom najsavremenijom tehnologijom. Posebnu celinu čini veliki Aqua park sa tri bazena, dvanaest tobogana za odrasle, tri tobogana za decu i mnoštvom atrakcija.
Hotel raspolaže sa 165 smeštajnih jedinica (kapaciteta do 500 gostiju) raspoređenih u jednokrevetne i dvokrevetne sobe, superior sobe, apartmane i superior apartmane. Superior sobe imaju posebne prostorije ze dnevni boravak i za spavanje, a apartmani su namenjeni gostima kojima je važno da imaju dodatni komfor. Za najzahtevnije goste, pet superior apartmana (površine od 70 – 105 m², plus terase od 30 – 70 m2) su opremljeni prostranim dnevnim boravkom sa francuskim ležajem i garniturom za sedenje, kao i spavaćom sobom.Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju centralnu klimatizaciju, mini bar, sef, besplatan WI-FI, LCD TV i Voip telefon.U okviru hotelskog smeštaja nalaze se i četiri sobe za lica sa posebnim potrebama.
U okviru hotela se nalaze brojni sadržaji za ugodan i kvalitetan odmor.

SPA & Wellness programi hotela Izvor 5* obuhvataju sledeće sadržaje:Veliki centralni zatvoreni bazen (30ºC), spoljašnji bazen sa barom u vodi, spoljašnji dečiji bazen, dva zatvorena dečija bazena, hidromasažna kada, turska banja (38ºC), bazen za odmaranje (36ºC), relaks soba sa himalajskom solju, bio sauna, ruska banja, parno kupatilo, Vichy masaža, finska suva sauna, soba za masažu, soba za tretmane lica i tela, veseli tuševi sa zvučnim i svetlosnim efektima (“Sibirska noć”, “Karipska oluja” i “Kišna magla”).

Za goste hotela korišćenje Spa & Wellness centra je besplatno.

Radno vreme Wellness centra je 08:00 – 21:00h.

Posebna atrakcija za svu decu i sve posetioce koji su avanturističkog duha je Aqua park.

Za sve goste koji žele rekreaciju tokom boravka u hotelu, na raspolaganju su fitnes centar, kuglana sa barom, bilijar sala, stoni tenis, različiti sportski tereni, a tokom cele godine se organizuju različiti programi animacija.

Kongresni centar sadrži veliki broj prostorija i opremljenih sala za korporativne posetioce i sve one kojima su potrebni skupovi različitog tipa.Kongresni centar hotela “Izvor” se sastoji od šest multifunkcionalnih sala: Kristalna dvorana (600 mesta), Beograd (100 mesta), Topola (70 mesta), VIP (35 mesta), Bukulja (15 mesta) i Boardroom (24 mesta).

Sve sale imaju savremenu tehničku opremu: LCD projektore i platna, flip chart, Wireless internet, sound system, bežične i fiksne mikrofone, laptopove, laserske pointere za prezentacije, LCD TV i DVD player, govornice, montažne bine.

Kristalna dvorana se sastoji od velike sale sa 600 mesta deljive pokretnim pregradnim zidovima na dve ili tri celine, a na galeriji se nalaze gluve sobe za prevodioce i novinare. Kristalna dvorana je, osim za poslovne skupove, pogodna i za održavanje raznih vrsta gala svečanosti u skladu sa zahtevima gostiju.

Za najmlađe goste su uređene dečija igraonica  i PC igraonica, kao i spoljašnja dečija igrališta.

U okviru hotela su restorani u kojima se pripremaju i služe jela nacionalne i internacionalne kuhinje, lobby bar u kome se gosti mogu osvežiti u prijatnom ambijentu i internet kafe.

Gostima je na raspolaganju i uslužno pranje i peglanje veša, lekar i zubar, bankomat i menjačnica, a organizuju se izleti u okolini (Risovača, Orašac, Oplenac, vinarije u okolini…). Za sve goste je obezbeđen parking uz sam objekat.
Ishrana je na bazi polupansiona, a obroci se služe po principu švedskog stola.
Sajt hotela možete pogledati klikom na ovaj link
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Hotel Izvor 5*

Galerija

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360