-Riva Heraclea-
"Prestižna lokacija u srcu Hvara."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Riva Heraclea

Apartman Riva Heraclea se nalazi na prestižnoj lokaciji – u srcu Hvara. Ušuškani su u kući koja datira iz 1612. godine i bila je u vlasništvu čuvenih italijanskih porodica, ali potpuno je renovirana između 2014. i 2015. godine i danas je pod zaštitom Instituta za zaštitu spomenika kulture. U okviru ove kuće se nalazi i apartman Kala koja je po strukturi gotovo identična apartmanu Riva.

Apartman se prostire na 40 m² i sastoji se iz luksuzno uređene spavaće sobe za 2 osobe, kupatila, udobne dnevne sobe i opremljene kuhinjske niše. Kroz prozor apartmana Riva se pruža pogled na rivu i luku koja se nalazi ispred nje.

Ukoliko gosti požele da uživaju u čaši vina ili šolji čaja na svežem vazduhu, stočići su postavljeni uz sam ulaz u apartman, na pločnicima šarmantne kamene uličice.

Po specijalnim cenama i sa posebnim pogodnostima, gostima apartmana su na raspolaganju Spa&Fitness sadržaji hotela Adriana koji se nalazi svega 400m od apartmana.

Gostima su na raspolaganju raznovrsne usluge: može se organizovati privatni transfer, krstarenje, jedrenje, izleti, privatni časovi kuvanja, kao i različiti događaji. Takodje, menadžer apartmana je uvek na raspolaganju za kontakt sa doktorom i bilo kojom asistencijom koja je potrebna u ovim izazovnim vremenima.

Kao posebna atrakcija koja se preporučuje svima, a naročito ljubiteljima aktivnog odmora jeste jedrenje. Brojne su skrivene uvale i plaže okružene netaknutom prirodom, a čista tirkizna boja vode prosto mami na osveženje. Provesti dan na jedilici je poseban doživljaj koji će omogućiti svakome da se potpuno opusti i umiri sva svoja čula, što se retko dešava u današnjem vremenu kada su svi okrenuti užurbanom i stresnom načinu života punom obaveza. Kao zaokružena priča i vrhunac ovakvog izleta je poseta nekom od restorana do kojih se može stići jedino čamcem i u kojima će posetioci moći da uživaju u tek ulovljenoj i sveže pripremljenoj ribi.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Riva Heraclea

ZA AKTUELNE SPECIJALNE PONUDE I PROMO CENE MOLIMO DA NAS KONTAKTIRATE:
0114047360

Galerija

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360