-Uvac-
"Dragulj prirode Srbije."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Uvac

Dobrodošli u Uvac: Otkrijte Čuda Netaknute Prirode
Uvac, biser zapadne Srbije, predstavlja pravu oazu netaknute prirode i neopisive lepote. Sa svojim jedinstvenim pejzažima, bogatom florom i faunom, Uvac pruža nezaboravno iskustvo za ljubitelje prirode, avanturiste i one koji traže mir i spokoj.

Prirodna Čuda
Glavna atrakcija ovog područja je spektakularni meandar reke Uvac, koji se stapa sa okolnim liticama i stvaraju jedan od najlepših prirodnih prizora u Srbiji. Krstarenje čamcem kroz meandar pruža posetiocima priliku da se dive stenama, pećinama i divljim životinjama koje naseljavaju ovo područje.

Ptice Grabljivice
Uvac je dom za retke vrste ptica grabljivica, uključujući beloglavog supa, jednog od najvećih letećih ptica u Evropi. Posmatranje ovih impozantnih ptica u letu je jedinstveno iskustvo koje ostavlja neizbrisiv utisak.

Aktivnosti za Svačiji Ukus
Osim krstarenja Uvcem, posetioci mogu uživati u pešačenju kroz netaknute prirodne staze, istraživanju pećina i posmatranju divljih životinja u njihovom prirodnom staništu. Avanturisti mogu iskusiti i vožnju kanuima, planinarenje ili vožnju biciklom kroz okolne predele.

Očuvanje i Ekologija
Uvac je posvećen očuvanju prirodne ravnoteže i ekologije. Lokalni inicijative i projekti zaštite prirode osiguravaju da ovo područje ostane nepromenjeno za buduće generacije.

Lokalna Kultura i Gastronomija
U okolini Uvca, posetioci mogu doživeti i lokalnu kulturu i tradiciju. Autentična domaćinstva nude ukusnu domaću hranu, dok lokalne manifestacije otkrivaju bogatstvo folklora i tradicionalnih običaja.

Dobrodošli u Uvac, gde priroda igra svoju najlepšu simfoniju, a svaki posetilac ima priliku da postane deo ove priče o očuvanju i divljenju. Otkrijte Uvac - pravo blago Srbije.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Uvac - Smeštaj

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360