-Hotel Mona 4*-
"U samom centru Zlatibora."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Hotel Mona 4*

Hotel Mona je okružen predivnom borovom šumom, u samom centru Zlatibora tako da je u neposrednoj blizini svih sadržaja.
Sve sobe su opremljene  modernim sadržajima neophodnim za potpuni odmor i opuštanje i sadrže
kupatilo (tuš/wc), fen za kosu, TV, kablovsku televiziju sa preko 40 kanala, sef, mini bar, telefon i internet konekciju. Postoje posebne sobe koje mogu primiti i kućne ljubimce u skladu sa kućnim redom, kao i soba za osobe sa posebnim potrebama.
Standardne sobe (cca 20 m2): jedna prostorija, dva odvojena kreveta ili franuski ležaj, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.
Komfort sobe (26-30 m2): jedna prostorija, dva kreveta ili francuski krevet, jedan ili dva pomoćna ležaja, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.
Superior sobe (cca 29 m2): nalaze se u novom delu hotela, sobe su sa novim nameštajem i luksuznim kupatilima, sastoji se od jedne prostorije, dva odvojena ležaja ili francuski ležaj, jedan pomoćni ležaj, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.
Apartmani Klasik (cca 35-40 m2): dnevni boravak sa garniturom za sedenje i spavaća soba sa francuskim ležajem, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.
Apartman Mona (cca 45-50 m2): moderno stilizovan apartman koji se sastoji od dnevnog boravka sa garniturom za sedenje i spavanje i spavaćom sobom sa francuskim ležajem, SAT TV, telefon, internet, sef, mini bar, kupatilo, fen.
U okviru hotela se nalaze: recepcija, bar sa poslastičarnicom, restoran "Perun", restoran "Vila", wellness centar koji se prostire na 700m2  i sadrži relax sobu, saunu, turski hamam, arapski razul, kapsulu zdravlja, kozmetički salon, masaže, hidromasažne kade, fitnes centar i bazen sa turbodžetom.
Kongresni centar Koledo, kapaciteta do 500 mesta, prostire se na 500 m2, nalazi se u neposrednoj blizini glavnog ulaza hotela, a povezan je sa lobi barom i restoranom. Po potrebi ovaj multifunkcionalni prostor deli se u 2 ili 3 nezavisne celine, koje se mogu urediti u skladu sa potrebama svih vrsta događaja.
Za decu je obezbeđena igraonica sa velikim izborom sadržaja: velikim lavirintima, bazenom sa lopticama, zidom za planinarsko penjanje, lego kockama, toboganom i košem.
Sajt hotela možete pogledati klikom na ovaj link
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Hotel Mona 4*

Galerija

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360