-Kosta Dorada-
"Odmor pod Španskim suncem."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

KOSTA DORADA - ČARTERI 2024 – REZERVIŠITE NA VREME I OSTVARITE UŠTEDE

Kosta Dorada, što u prevodu znači "Zlatna obala," je prelepa oblast na obali Španije koja se proteže duž obale Sredozemnog mora. Ova regija je poznata po svojim predivnim plažama, bogatoj kulturnoj baštini i raznovrsnim mogućnostima za odmor.

Kosta Dorada nudi beskrajne peščane plaže i tirkizno more koje privlači posetioce iz celog sveta. Gradovi poput Salou, Cambrils i Tarragona nude obilje mesta za sunčanje, kupanje i vodene sportove. Plaže ovog područja često dobijaju priznanja za svoju čistoću i kvalitet, čineći Kosta Doradu privlačnom destinacijom za porodice i zaljubljenike u more.

Osim plaža, Kosta Dorada nudi bogatu kulturnu baštinu. Grad Tarragona, sa svojim dobro očuvanim rimskim ostacima, uključujući amfiteatar i akvadukt, pruža mogućnost za putovanje kroz vreme. Kosta Dorada takođe ima mnoge šarmantne primorske gradove i sela s tipičnom španskom arhitekturom i atmosferom.

Gastronomija Kosta Dorade je izuzetno ukusna, s fokusom na morskim plodovima i katalonskim specijalitetima. Možete uživati u svežoj ribi i školjkama, kao i lokalnim vinima.

Osim odmora na plaži i istraživanja kulture, Kosta Dorada nudi različite aktivnosti, uključujući golf, vožnju biciklom, šetnje i planinarenje u obližnjim planinama Serra de Montsant.

Kosta Dorada takođe ima zabavne parkove i atrakcije za celu porodicu, uključujući PortAventura World, jedan od najvećih zabavnih parkova u Evropi.

Ova regija takođe ima bogat kalendar događaja i festivala tokom cele godine, uključujući tradicionalne festivale, muzičke događaje i lokalne manifestacije.

Kosta Dorada je destinacija koja kombinuje prirodnu lepotu, bogatu kulturu i raznolike mogućnosti za rekreaciju i zabavu. Bez obzira na to da li ste zaljubljenik u sunce i more, avanturistički duh ili kulturu, Kosta Dorada će vas očarati svojim raznovrsnim ponudama i šarmom.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

KOSTA DORADA – ČARTERI– ONLINE PRETRAGA OMOGUĆAVA VAM JEDNOSTAVAN I BRZ PREGLED TRENUTNO RASPOLOŽIVOG SMEŠTAJA.

UKOLIKO NEŠTO OD POTREBNIH INFORMACIJA NE VIDITE NA NAŠEM SAJTU,
BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE: 011 404 73 60

LJUBAZNO OSOBLJE AGENCIJE TRAVEL PARTNER JE NA RASPOLAGANJU ZA SVE UPITE I DODATNE INFORMACIJE. JER MI SMO POUZDAN PARTNER ZA SVAKO VAŠE PUTOVANJE!

Travel Partner nudi mogućnost organizovanog prevoza prema smenama subota-subota, ali i induvidualnih polazaka za sve ljubitelje letovanja koji bi radije putovali u sopstvenoj režiji. Pored smene od 7 noćenja, moguć je i produženi boravak.

Smene za putnike koji žele organizovan prevoz su subota – subota, odnosno polasci iz Srbije su organizovani petkom.

Sigurni smo da ćete u okviru ponude pronaći idealan aranžman za svoje letovanje.

REZERVACIJOM LETOVANJA NA VREME, OSTVARUJETE POPUSTE KOJI ODOBRAVAJU HOTELI I DODATNE AGENCIJSKE POPUSTE

ISKORISTITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA MEDJUSOBNO KOMBINOVANJE POPUSTA I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360