-Heraclea Residence-
"U istorijskom centru Hvara."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Heraclea Residence

Heraclea Residence apartman smešten je u istorijskom centru primorskog grada Hvar, na istoimenom ostrvu. Nalazi se tako blizu Rive i luke da će svako moći da uživa u pogledu na nju iz apartmana. Heraclea apartmani su iz 1612. godine, a potpuno su renovirani 2013. i 2014. godine, potpuno u skladu sa uputstvima Instituta za zaštitu spomenika kulture pod čijom su zaštitom.

Apartman Heraclea Residence se prostire na 90 m2 i sadrži 2 luksuzno opremljene spavaće sobe sa sopstvenim kupatilom, zajedničku prostranu dnevnu sobu i trpezariju sa bibliotekom i kaminom. Iz dnevne sobe se izlazi na šarmantnu mediteransku terasu. Gostima je lako dostupna sva lepota Hvara, koju mogu da upijaju tokom toplih letnjih dana, ali i uživati u umirijućim prijatnim večerima.

Gosti apartmana Heraclea vrlo rado uživaju uz ukunsne specijalitete dalmatinske kuhinje uz koje se savršeno slaže lokalno vino Plavac, a pored ovoga, sve blagodeti koje ostrvo Hvar nudi čini da se oni često ovom mestu ponovo vraćaju. Čitav doživljaj se dodatno zaokružuje jer je menadžer apartmana uvek dostupan da odgovori na želje i najzahtevnijih gostiju kako bi odmor protekao savršeno.

Uz posebne popuste i pogodnosti, gostima je na raspolaganju Spa & Fitness u hotelu Adriana koji se nalazi na samo 400m od smeštaja.

Kao posebna atrakcija koja se preporučuje naročito ljubiteljima aktivnog odmora jeste jedrenje. Brojne su skrivene uvale i plaže ušuškane i okružene netaknutom prirodom i čista tirkizna boja vode koj mami na osveženje. Ovo je poseban doživljaj koji će omogućiti svakome da se potpuno opusti i umiri sva svoja čula, što se retko kada dešava u današnjem vremenu kada su svi okrenuti užurbanom i stresnom načinu života. Kao zaokružena priča i vrhunac ovakvog izleta je poseta nekom od restorana do kojih se može stići jedino čamcem i u kojima će posetioci moći da uživaju u tek ulovljenoj i sveže pripremljenoj ribi.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Heraclea Residence

ZA AKTUELNE SPECIJALNE PONUDE I PROMO CENE MOLIMO DA NAS KONTAKTIRATE:
0114047360

Galerija

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360