-Bansko-
"Zimski san postaje stvarnost."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

BANSKO – PROMO ZIMA 2023/2024 – REZERVIŠITE NA VREME I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Bansko je jedan od najpopularnijih i najkvalitetniji ski centara u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić smešten je na obodu planine Pirin. Od Sofije je udaljen 155 km, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj, a po procenama mnogih i na čitavom Balkanskom poluostrvu…
Sezona skijanja obično traje od decembra do aprila, a skijalište nudi raznovrsne staze pogodne za skijaše različitih nivoa veštine.

Travel Partner je pripremio za ovu sezonu veliki izbor hotelskog i apartmanskog smeštaja u Banskom za ljubitelje zimskih sportova. Hotelijeri se trude da privuku što veći broj turista, pa nude bogate sadržaje kojima gosti mogu ispuniti vreme posle skijanja. Skijaši i borderi će nakon provedenog dana na stazi uživati da popodne i veče provedu u spa centru, plivajući u bazenu, opuštajući se u đakuzi kadi ili okrepljujući svoje telo u sauni. Stari grad Bansko je zadržao tradicionalnu bugarsku arhitekturu i atmosferu u starom delu grada. Karakterišu ga uske kaldrmisane ulice, šarmantne kuće sa drvenim fasadama i nekoliko istorijskih zgrada.

Za ljubitelje gurmanluka, restorani obezbeđuju sveže i ukusno pripremljene obroke, vrlo često uz organizovanje muzičkog programa. Za ljubitelje noćnIh izlazaka, diskoteke i kafane nude brojne opcije za nezaboravan provod, naročito tokom zimske sezone.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

BANSKO – ONLINE PRETRAGA OMOGUĆAVA VAM JEDNOSTAVAN I BRZ PREGLED TRENUTNO RASPOLOŽIVOG SMEŠTAJA:

UKOLIKO NEŠTO OD POTREBNIH INFORMACIJA NE VIDITE NA NAŠEM SAJTU,
BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE: 011 404 73 60

LJUBAZNO OSOBLJE AGENCIJE TRAVEL PARTNER JE NA RASPOLAGANJU ZA SVE UPITE I DODATNE INFORMACIJE. JER MI SMO POUZDAN PARTNER ZA SVAKO VAŠE PUTOVANJE!

Travel Partner nudi mogućnost organizovanog prevoza prema smenama subota-subota, ali i induvidualnih polazaka za sve ljubitelje zimovanja koji bi radije putovali u sopstvenoj režiji. Pored smene od 7 noćenja, moguć je i produženi boravak.

Smene za putnike koji žele organizovan prevoz su subota – subota, odnosno polasci iz Srbije su organizovani petkom.

Sigurni smo da ćete u okviru ponude pronaći idealan aranžman za svoje zimovanje.

REZERVACIJOM ZIMOVANJA NA VREME, OSTVARUJETE POPUSTE KOJI ODOBRAVAJU HOTELI I DODATNE AGENCIJSKE POPUSTE

ISKORISTITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA MEDJUSOBNO KOMBINOVANJE POPUSTA I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360