-Stara Planina-
"Divlja lepota Balkana."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Stara Planina

Stara Planina, ili Balkanska planina, je jedno od najimpresivnijih prirodnih blaga Balkana. Ova planina pruža posetiocima nezaboravno iskustvo prirode, spektakularnih pejzaža, i priliku da se povežu sa divljinom.

Planinska Lepota:
Stara Planina je planinski lanac koji se proteže kroz Srbiju, Bugarsku i deo Rumunije. Ovde se nalazi najviši vrh Srbije, Midžor, koji dostiže visinu od 2.169 metara. Planina je dom za brojne staze za planinarenje i vožnju bicikla koje pružaju priliku za istraživanje ovih prelepih predela.

Nacionalni park Stara Planina:
Deo ove planine, koji se nalazi u Srbiji, je deo Nacionalnog parka Stara Planina. Ovaj park štiti bogatstvo flore i faune, uključujući i neke retke i ugrožene vrste. Posetioci mogu posmatrati divlje životinje, kao što su medvedi, vukovi i ptice grabljivice, u njihovom prirodnom okruženju.

Zima na Staroj Planini:
Stara Planina takođe privlači skijaše tokom zimske sezone. Skijaške staze su raznovrsne i odgovaraju različitim nivoima veštine. Ovde možete uživati u skijanju, snowboardingu, sankanju i drugim zimskim sportovima.

Planinska Avantura:
Stara Planina je idealna destinacija za ljubitelje planinarenja, biciklizma, jahanja i avanture na otvorenom. Planine, jezera i reke pružaju beskrajne mogućnosti za istraživanje prirodnih lepota.

Gastronomska Raznovrsnost:
Restorani i kafane u okolini Stare Planine nude ukusne specijalitete tradicionalne balkanske kuhinje. Probajte domaće sireve, kajmak, pršutu i različite mesne specijalitete.

Zajednica i Gostoprimstvo:
Stanovnici oko Stare Planine su poznati po svom gostoprimstvu. Posetioci se često osećaju dobrodošlima i deo lokalne zajednice.

Zašto baš Stara Planina:
Stara Planina je mesto gde priroda, avantura i kulturno nasleđe Balkana idu ruku pod ruku. Bez obzira na vaše interese - bili to planinarenje, skijanje, ili jednostavno uživanje u prirodi - Stara Planina će vas očarati svojom divljom lepotom i raznovrsnim aktivnostima. Poseta Staroj Planini će vam pružiti priliku da se povežete sa prirodom na jedinstven način i ostaviti vas sa sećanjima koja će trajati ceo život.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Stara Planina

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360