-Rogla-
"Skijanje na Pohorju, opuštanje u termama Zreče"

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

ROGLA – PROMO ZIMA 2023/2024 – REZERVIŠITE NA VREME I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Rogla se nalazi na severu Slovenije, na oko 45 km od Maribora i deo je Pohorja, planinskog lanca koji se prostire kroz centralni deo Slovenije. Nalazi se na 1517 m nadmorske visine i predstavlja jedno od najpoznatijih porodičnih skijališta u regionu. Ono što je specifično kod ovog skijališta jeste to što se hoteli nalaze gotovo na samom vrhu – na 1.500 m nadmorske visine. Ovo je skijašima posebno zgodno jer se do platoa sa hotelima i restoranima može lako doći automobilom. Rogla poseduje staze za početnike, srednje iskusne skijaše, napredne skijaše, staze za snowbordere kao i lepo uredjen Fun park Rogla – namenjen snowboarderima i freestyle skijašima. Rogla ima oko 13 km uredjenih staza, pri čemu je 10 km srednjih, 2 km-1 FIS teške kategorija i oko 2 km lake kategorije. Pored toga uređeno je 18 km staza za skijaško trčanje i 2 staze za noćno skijanje. Postoje 12 ski liftova, od čega su 3 bebi ski lifta i 2 četvoro-sedežnice. Ka skijalištu Rogla možete se uputiti čak i ako ste potpuno neiskusni u zimskim sportovima jer postoji škola skijanja sa kvalifikovanim instruktorima. Sistem za izradu veštačkog snega garantuje rekreaciju na snegu čak i kada nema dovoljno prirodnog snežnog prekrivača. Nakon uživanja u aktivnostima na snegu, na samo 16 km od skijališta u podnožju planine, na raspolaganju Vam je oaza mira i opuštanja - Terme Zreče. Lekovita mineralna voda ovih termi privlači goste tokom cele godine, ali najinteresantnije je posetiti ih upravo tokom zomovanja jer do ovih termi svakodnevno saobraća ski bus, a često su u ponudi paketi koji nude kombinaciju skijanja na skijalištu Rogla i opuštanje u termalnim wellness sadržajima termi Zreče.

Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

ROGLA – ONLINE PRETRAGA OMOGUĆAVA VAM JEDNOSTAVAN I BRZ PREGLED TRENUTNO RASPOLOŽIVOG SMEŠTAJA:

UKOLIKO NEŠTO OD POTREBNIH INFORMACIJA NE VIDITE NA NAŠEM SAJTU,
BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE: 011 404 73 60

LJUBAZNO OSOBLJE AGENCIJE TRAVEL PARTNER JE NA RASPOLAGANJU ZA SVE UPITE I DODATNE INFORMACIJE. JER MI SMO POUZDAN PARTNER ZA SVAKO VAŠE PUTOVANJE!

Travel Partner nudi mogućnost organizovanog prevoza prema smenama subota-subota, ali i induvidualnih polazaka za sve ljubitelje zimovanja koji bi radije putovali u sopstvenoj režiji. Pored smene od 7 noćenja, moguć je i produženi boravak.

Smene za putnike koji žele organizovan prevoz su subota – subota, odnosno polasci iz Srbije su organizovani petkom.

Sigurni smo da ćete u okviru ponude pronaći idealan aranžman za svoje zimovanje.

REZERVACIJOM ZIMOVANJA NA VREME, OSTVARUJETE POPUSTE KOJI ODOBRAVAJU HOTELI I DODATNE AGENCIJSKE POPUSTE

ISKORISTITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA MEDJUSOBNO KOMBINOVANJE POPUSTA I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360