-Team Building-
"Jačamo veze, gradimo tim."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Team Building

Team Building je veoma značajan aspekt u osnaživanje jedne kompanije, bez obzira koliko ona velika ili mala bila.

Tokom godina iskustva, mi iz tima agencije Travel Partner smo bili u prilici da organizujemo i pružimo komplentnu podršku u planiranju i realizovanju brojnih Team Building aktivnosti i što je najznačanije: kompanije nastavljaju da nam ukazuju poverenje i nastavljaju saradnju sa nama godinama.

Bez obzira da li imate jasnu viziju kakav program želite za svoju kompaniju ili ne znate baš tačno šta je idealno za Vas i Vaš tim, tu smo kao podrška za odabir i najjednostavnijih aktivnosti.

Medjutum dosadašnje iskustvo pokazuje da kompanije opredeljuju za Team Building koji ima veći broj aspekata, zbog čega je ceo proces veoma kompleksan i zahteva podršku iskusnih partnera, čak i ukoliko se aktivnost odigrava u matičnom gradu, a to vrlo često nije slučaj, već naprotiv, najčešće će Vaš izbor biti da otputujete van grada pa čak i van zemlje jer se tako svi zaposleni bolje “distanciraju” od osećaja poslovnih obaveza i nastaje bolja interakcija medju ljudima jer su opušteniji.

Ukoliko kompanija nema svog agenta koji se bavi isključivo planiranjem putovanja, preporuka je da angažujete profesionalni tim koji će brinuti o svim aspektima organizacije i u skladu sa željama Vaše kompanije, obezbediti da budete zadovoljni dobijenim rezultatima.

Počevši od rezervacija avio karata ili organizovanja nekog drugog prevoza, preko bukiranja smeštaja koji lokacijski, po kvalitetu i sadržajima zadovoljava sve potrebe.

Neke od najatraktivnijih inostranih lokacija na kojima smo organizovali Team Building putovanje za naše klijente su:
Portugalija, Malta, Sicilija, Češka, Grčka… a kao najzaanimljivije aktivnosti koje su klijenti želeli da ponove su krstarenja, vožnja katinga, kuglanje i vožnja kvadova.

U našoj zemlji takođe ima dosta atraktivnih lokacija za organizaciju kompanijskog putovanja, a naši klijenti su najčešće birali Frušku Goru, Kopaonik i Vrnjačku banju, mesta gde se atraktivne aktivnosti (poput vožnja kvadova, organizovanja orijentiringa, vožnja eBike-ova) mogu idealno iskombinovati sa uživanjem i opuštanja u wellness hotelima.

Uz vas je tokom celog putovanja profesionalni vodič koji brine o tome da se sprovedu dogovoreni detalji programa.

Team Building je mnogo više od bukvalnog prevoda reči što znači – stvaranje tima, i mnogo više od uobičajeno korišćene definicije koja označava da je to “skup edukativno – rekreativnih aktivnosti čija je svrha stvaranje pozitivnog, pouzdanog i efikasnog tima.”

Pri organizovanju team buildinga za zaposlene, važno je da se uspostave ciljevi, bilo da se tim aktivnostima žele doprineti boljem učinku pojedinca i tima u kompaniji, jačanju timskog rada, boljem razumevanju međusobnih razlika, upravljanjem konfliktnim situacijama ili nešto drugo.

Koji god da je Vama motiv za organizaciju ovakvog programa, kontaktirajte nas kako bismo zajednički osmislili koji je program idealan za Vas i Vašu kompaniju.

ONLINE team building možda zvuči neverovatno, ali u trenutnim okolnostima može biti najbolje rešenje za Vašu kompaniju. Zato postoji razvijena aplikacija koju možete lako i brzo instalirati na svoje uređaje i pomoću nje organizovati za svoj tim dok se ne steknu uslovi da želite da otputujete. Slobodno nas kontaktirajte za sve detalje i informacije.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Team Building

ZA AKTUELNE SPECIJALNE PONUDE I PROMO CENE MOLIMO DA NAS KONTAKTIRATE:
0114047360

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360