-Hotel Ramonda-
"Oaza privatnosti i intime."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Hotel Ramonda 4*

Ramonda je hotel kategorizacije 4* koji se nalazi na obroncima mistične planine Rtanj u istočnoj Srbiji, okružen netaknutom prirodom, na 15km od Boljevca, 210 km od Beograda, oko 85km od Niša. Ramonda je planinski butik hotel koji svojim gostima pruža nezaboravne trenutke jer je osmišljen i izgrađen u modernom stilu i pruža gostima besprekornu uslugu. Enterijer hotela i arhitektura hotela su potpuno usklađeni sa netaknutom prirodom specijalnog rezervata “Rtanj”. Hotel je dobio ime po cvetu koji raste na ovoj planini, a njegovo ime nosi simboliku buđenja, oživljavanja, baš kao i istoimeni cvet – simbol vaskrsnuća Srbije u Prvom svetskom ratu. Prijatne, komforne i svetle sobe opremljene su po najvišim standardima, a kombinacija drveta i udobnog nameštaja pruža prijatan boravak.

Gostima je na raspolaganju 21 smeštajna jedinica, a u zavisnosti od potreba mogu odabrati sobe, apartmane, dupleks apartmane, superior apartmane kao i predsednički apartman vrhunskog komfora. Sve sobe su klimatizovane sa TV-om, sefom, mini barom.

Od dodatnih sadržaja, hotel Ramonda poseduje restoran sa prostranom i sunčanom terasom, Lobby bar, barove na otvorenom i zatvorenom bazenu, biblioteku, veštačko jezerce sa izvorskom vodom sa biljnim prečišćavanjem, zatvoreni bazen sa panoramskim prozorima, saunu, parno kupatilo, hidromasažnu kadu. Gostima su na raspolaganju brojni tretmani, masaže kao i usluge fitness centra.

Ljubitelji životinja mogu povesti i svoje kućne ljubimce jer je hotel Pet Friendly za pse do 8 kg, dok je za veće kućne ljubimce obezbeđeno 5 kućica sa boksovima ispred hotela.

Osoblje hotela vas poziva da otkrijete Ramondu dok uživate u blagodetima veštačkog jezerceta sa bioprečišćavanjem vode dok celokupno okruženje pruža osećaj revitalizacije i vraćanje snage.

Ljubitelje aktivnog odmora verovatno će privući i mogućnost iznajmljivanja bicikla za odrasle i decu, izlet do Vrela, boravak na energetskim mestima kao i šetnja do Bogovinske pećine sa vodičem.
Gosti se mogu opredeliti za uslugu noćenje sa doručkom, polupansion i pun pansion.
Sajt hotela možete pogledati klikom na ovaj link
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

HOTEL RAMONDA 4*

Galerija

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360