-Zlatibor-
"Planinska Lepota i Odmor za Dušu."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Zlatibor

Zlatibor, smešten u zapadnom delu Srbije, predstavlja jedno od najomiljenijih planinskih odredišta u zemlji. Ova planina je sinonim za prirodnu lepotu, tradiciju i nezaboravne avanture tokom cele godine.

Prirodna Lepota:
Zlatibor je poznat po svojim prelepim pejzažima, prostranim pašnjacima i gustim šumama. Planina se nalazi u neposrednoj blizini Nacionalnog parka Tara, koji je dom za neka od najlepših prirodnih dragulja Balkana. Planinske staze i staze za pešačenje omogućavaju posetiocima da istraže ove prirodne lepote.

Zima na Zlatiboru:
Zlatibor je popularno skijalište tokom zimskih meseci. Skijaške staze i žičare privlače skijaše i snowboardere svih nivoa veštine. Moderne ski-staze i bogat izbor smeštaja čine Zlatibor privlačnim mestom za zimski odmor.

Gastronomska Raznolikost:
Restorani i kafane na Zlatiboru nude obilje ukusnih jela srpske kuhinje. Probajte tradicionalne specijalitete poput kajmaka, pršute i roštilja. Ovde ćete takođe uživati u različitim vrstama domaćih sireva i kolača.

Aktivnosti na Vodi:
Zlatibor se ponosi brojnim jezerima i rekama, pružajući priliku za ribolov, vožnju čamcem i pecanje. Zlatiborska jezera, poput Ribničkog jezera, idealna su za opuštanje pored vode.

Kulturno Nasleđe:
Zlatibor je domaćin različitih kulturnih manifestacija i festivala tokom cele godine. Posetioci mogu doživeti srpsku tradiciju i običaje kroz folklorne performanse, izložbe i koncerte.

Planinske Avanture:
Pored skijanja, Zlatibor nudi planinarenje, vožnju bicikla, jahanje konja i mnoge druge aktivnosti na otvorenom. Nacionalni park Tara je blizu, pružajući mogućnosti za istraživanje divljih prirodnih područja.

Wellness i Opuštanje:
Zlatibor nudi i različite spa i wellness centre gde se možete opustiti i prepustiti masažama i tretmanima.

Zajednica i Gostoprimstvo:
Zlatibor je poznat po svojim gostoljubivim stanovnicima i srdačnoj atmosferi. Posetioci često osećaju toplinu ovog mesta i doživljavaju pravo srpsko gostoprimstvo.

Zašto baš Zlatibor:
Zlatibor je mesto gde se priroda, kultura i avantura susreću, pružajući nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Bez obzira na godišnje doba, Zlatibor će vas osvojiti svojom lepotom i raznolikim sadržajem. Poseta Zlatiboru će vas ostaviti sa sećanjima na predivne pejzaže, ukusnu hranu i nezaboravne trenutke u srcu Srbije.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Zlatibor

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360