-Malaga-
"Odmor pod Španskim suncem."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

MALAGA - ČARTERI 2024– REZERVIŠITE NA VREME I OSTVARITE UŠTEDE

Malaga je prelepa španska obalna destinacija koja se nalazi na obali Sredozemnog mora, tačnije na Costa del Sol, poznatoj kao "Sunčana obala". Grad se nalazi na jugu Španije i ima bogatu istoriju, prelepe plaže, kulturne znamenitosti i ukusnu kuhinju.

Jedna od najupečatljivijih karakteristika Malage je njen prijatan mediteranski klimatski režim koji omogućava gotovo 300 sunčanih dana godišnje. Ovo čini Malagu idealnim mestom za odmor tokom cele godine. Grad nudi raznovrsne plaže, poput La Malaguete i Playa de la Misericordia, gde posetioci mogu uživati u suncu, kupanju i vodenim sportovima.

Malaga takođe obiluje kulturnim bogatstvom. Grad je rodno mesto poznatog slikara Pabla Picassa, a Picassov muzej u Malagi jedna je od najposećenijih muzejskih ustanova u Španiji. Pored toga, Malaga ima bogatu arhitekturu i istorijske spomenike, uključujući Malaga katedralu i Alcazaba, muslimansku tvrđavu iz 11. veka.

Kulinarska scena Malage takođe je impresivna. Posetioci mogu probati tradicionalna španska jela, poput paella i tapasa, u brojnim restoranima i taverama širom grada. Malaga je takođe poznata po slatkom vinu "Malaga Virgen", koje je odličan završetak svakog obroka.

Malaga je takođe odlična polazna tačka za istraživanje okolnih atrakcija. Možete posetiti slikovite selo Mijas, razgledati pećine u Nerji ili istraživati luksuzne kurorte u Marbelji.

Sve u svemu, Malaga je divna destinacija koja nudi prelepe plaže, bogatu kulturu, ukusnu hranu i nezaboravno iskustvo. Bez obzira na to da li dolazite zbog odmora na plaži, kulturnog istraživanja ili istraživanja predivne prirode Andaluzije, Malaga će vas sigurno osvojiti svojom šarmantnom atmosferom i raznolikim ponudama.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

MALAGA – ČARTERI– ONLINE PRETRAGA OMOGUĆAVA VAM JEDNOSTAVAN I BRZ PREGLED TRENUTNO RASPOLOŽIVOG SMEŠTAJA.

UKOLIKO NEŠTO OD POTREBNIH INFORMACIJA NE VIDITE NA NAŠEM SAJTU,
BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE: 011 404 73 60

LJUBAZNO OSOBLJE AGENCIJE TRAVEL PARTNER JE NA RASPOLAGANJU ZA SVE UPITE I DODATNE INFORMACIJE. JER MI SMO POUZDAN PARTNER ZA SVAKO VAŠE PUTOVANJE!

Travel Partner nudi mogućnost organizovanog prevoza prema smenama subota-subota, ali i induvidualnih polazaka za sve ljubitelje letovanja koji bi radije putovali u sopstvenoj režiji. Pored smene od 7 noćenja, moguć je i produženi boravak.

Smene za putnike koji žele organizovan prevoz su subota – subota, odnosno polasci iz Srbije su organizovani petkom.

Sigurni smo da ćete u okviru ponude pronaći idealan aranžman za svoje letovanje.

REZERVACIJOM LETOVANJA NA VREME, OSTVARUJETE POPUSTE KOJI ODOBRAVAJU HOTELI I DODATNE AGENCIJSKE POPUSTE

ISKORISTITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA MEDJUSOBNO KOMBINOVANJE POPUSTA I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360