-Hunguest hotel Erkel 3*/4*-
"Prelepo Okruženje."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Hunguest hotel Erkel 3* / 4*

Hotel je jedini u Đuli koji je povezan direktnim toplim hodnikom sa banjskim kopleksom Tvrđave Đula (Gyulai Várfürdő). Smešten u prelepom okruženju sa svojih 19 bazena, u parku Dvorca Almássy na imanju od 8,5 hektara, pruža potpuno opuštanje svojim gostima. Hotel Erkel je renoviran i potpuno obnovljen 2011. godine. Gyula je mesto poznato kao jedna od najboljih i najčuvenijih banja u Mađarskoj.

HUNGUEST hotel ERKEL 3* / 4*

Hotel se nalazi u rodnom gradu Ferenca Erkela, u banjskom gradu Đula, u blizini Tvrđave koja je sagrađena u 15.veku. Danas jedina ravničarska tvrđava koja je sazidana od cigala. Ispred Tvrđave je jezero za plovidbu obloženo prastarim drvećem. Hotel je jedini u Đuli koji je povezan sa direktnim toplim hodnikom sa banjskim kopleksom Tvrđave Đule (Gyulai Várfürdő) sa pet zvezdice u prelepom okruženju sa svojih 19 bazena, u parku starom 200 godina Dvorca Almássy na imanju od 8,5 hektara pruža potpuno opuštanje svojim gostima. Hotel je renoviran i potpuno obnovljen 2011 godini. Krilo Munkači (3*) sadrži 122 sobe od kojih su 97 standardnih dvokrevetnih soba, 20 superior soba sa klimom i 5 soba za goste sa invaliditetom. Sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom i sa mogućnošću pomocnog lezaja . Superior sobe sadrže DVD i sef. Jedan deo soba u Munkači krilu ima izvanredan pogled na jezero i tvrđavu. Sobe u ovom krilu nemaju terase. Krilo Direr (4*) sadrži 177 dvokrevetnih standardnih soba, 5 Apartmana sa pogledom na Tvrđavu i 4 sobe za goste sa invalidetom, koji su opremljene sa TWC-om, LCD televizorom, klimom, mini barom, sobnim sefom i terasom.

Wellness centar HARMONY
Novi Wellness Centar Hotela „Harmony” je pravo mesto za osveženje i relaksaciju. Od Wellnes i fitness usluga ima finsku i infra saunu, parnu kabinu, bazene sa raznim atrakcijama, solarijum, slanu sobu, Dermalife Spa Jet kabinu sa hidromasažom, ležaje za masažu sa JADE kamenjem, teretanu. Kupalište Tvrđave Đule (Gyulai Várfürdő) sa četiri zvezdice u prelepom okruženju, sa svojih 19 bazena, u parku starom 200 godina Dvorca Almássy na imanju od 8,5 hektara pruža potpuno opuštanje svojim gostima. Banja ima ukupno 5000m2 vodene površine. Lekoviti bazeni, dečiji vodeni raj, bazen sa talasima, penušavi bazen, džinovski i kamikaze tobogani, olimpijski plivački bazen od 50 m koji se mogu koristiti i zimi. Kupalište Tvrđave Đule koje je kvalifikovano kao lečilište ima lekovitu vodu sastava alkalno-hidrokarbonatskog-hlorida, koja je 72 °C i dolazi iz dubine od oko 2005 metara, koja je od izuzetnog dejstva na lečenje u prvom redu bolesti motorike, nervnih problema, rehabilitacije i tretmana posle nesrećnih slučajeva, ali se može upotrebiti sa odličnim delovanjem i za lečenje ginekoloških zapaljenja. U lečilištu koje funkcioniše leti i zimi na teritoriji od oko 2000 m2 pored nadzora reumatologa, fizioterapeuta i sportskog stručnog lekara može se upotrebiti pakovanje muljem, lečenje magnetoterapijom, galvansko kupanje, ugljeno-kiselinska kupka, kupanje sa tegovima, lečenje tangentorom, lekovito plivanje, lekarska ili osvežavajuća masaža odnosno lekovita gimnastika.
Sajt hotela možete pogledati klikom na ovaj link
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Hunguest hotel Erkel 3* / 4*

Lokacija:

Hotel Hunguest Erkel se nalazi u rodnom gradu Ferenca Erkela, u banjskom gradu Đula, u blizini Tvrđave koja je sagrađena u 15.veku. Danas jedina ravničarska tvrđava koja je sazidana od cigala. Ispred Tvrđave je jezero za plovidbu okruženo prastarim drvećem.

Smeštaj:

Krilo Munkači 3*
sadrži 122 sobe od kojih su 97 standardnih dvokrevetnih soba, 20 superior soba sa klimom i 5 soba za goste sa invaliditetom. Sobe su opremljene sa TWC-om, TV-om, telefonom, mini barom i sa mogućnošću pomoćnog ležaja . Superior sobe sadrže DVD i sef. Jedan deo soba u Munkači krilu ima izvanredan pogled na jezero i tvrđavu. Sobe u ovom krilu nemaju terase.

Krilo Direr 4*
sadrži 177 dvokrevetnih standardnih soba, 5 Apartmana sa pogledom na Tvrđavu i 4 sobe za goste sa invalidetom, koji su opremljene sa TWC-om, LCD televizorom, klimom, mini barom, sobnim sefom i terasom.

Hotelski sadržaj:

Novi Wellness Centar Hotela „Harmony” je pravo mesto za osveženje i relaksaciju. Od Wellnes i fitness usluga ima finsku i infra saunu, parnu kabinu, bazene sa raznim atrakcijama, solarijum, slanu sobu, Dermalife Spa Jet kabinu sa hidromasažom, ležaje za masažu sa JADE kamenjem, teretanu. Banja ima ukupno 5000m² vodene površine. Lekoviti bazeni, dečiji vodeni raj, bazen sa talasima, penušavi bazen, džinovski i kamikaze tobogani, olimpijski plivački bazen od 50 m koji se mogu koristiti i zimi. Kupalište Tvrđave Đule koje je kvalifikovano kao lečilište ima lekovitu vodu sastava alkalno-hidrokarbonatskog-hlorida, koja je 72 °C i dolazi iz dubine od oko 2005 metara. Izuzetno lekovito dejstvo u prvom redu deluje na bolesti motorike, nervnih problema, rehabilitacije i tretmana posle nesrećnih slučajeva, ali se može upotrebiti sa odličnim delovanjem i za lečenje ginekoloških zapaljenja. U lečilištu koje funkcioniše leti i zimi na teritoriji od oko 2000 m² pored nadzora reumatologa, fizioterapeuta i sportskog stručnog lekara može se upotrebiti pakovanje muljem, lečenje magnetoterapijom, galvansko kupanje, ugljeno-kiselinska kupka, kupanje sa tegovima, lečenje tangentorom, lekovito plivanje, lekarska ili osvežavajuća masaža odnosno lekovita gimnastika.

Usluga:

Usluga je polupansion, a obroci se služe po principu švedskog stola.

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360