-Kipar-
"Ostrvo bogato pričama i peščanim plažama."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Kipar – čarteri – Leto 2024.

Letovanje na Kipru predstavlja pravu mediteransku bajku, spajajući spektakularne plaže, bogatu istoriju i kulturu, ukusnu kuhinju i prijateljske meštane. Ovo prelepo ostrvo u istočnom delu Mediterana privlači turiste iz celog sveta svojom raznovrsnošću i lepotom.

Kipar nudi obilje prelepih plaža, kako na obali Sredozemnog mora tako i na obali Levantskog mora. Kristalno čisto more i blaga mediteranska klima čine ovo rajsko ostrvo savršenim mestom za sunčanje, plivanje i vodene sportove. Plaže poput Nissi Beach, Fig Tree Bay i Coral Bay nude raznovrsne mogućnosti za opuštanje i zabavu.

Osim prelepih plaža, Kipar je domaćin bogate istorije i kulture. Ostrvo je bilo naseljeno hiljadama godina, što se može videti u brojnim arheološkim nalazištima, uključujući drevne gradove poput Kourion i Salamis. Grad Pafos, koji je deo Svetske baštine UNESCO-a, nudi impresivne arheološke parkove i spomenike.

Kipar je takođe mesto gde se susreću različite kulture. Ovde možete osetiti uticaje grčke i turske kulture, izražene u arhitekturi, muzici i kuhinji. Takođe je poznat po svojoj ljubaznoj i gostoljubivoj atmosferi, sa mešavinom tradicije i modernosti.

Gastronomija je još jedna posebna karakteristika Kipra. Morski plodovi, tradicionalni specijaliteti poput "souvla" (roštilja) i "halloumi" (sira), kao i lokalna vina čine ovu kuhinju neodoljivom. Restorani i taverne nude autentične ukuse ostrva.

Kipar takođe nudi predivnu prirodu za istraživanje. Unutrašnjost ostrva krije prelepe planine, slikovita sela i brojne planinske staze za planinarenje i biciklizam. Nacionalni parkovi poput Troodos i Akamas nude prelepe pejzaže i mogućnosti za istraživanje prirode.

Sve u svemu, letovanje na Kipru je iskustvo koje kombinuje prelepe plaže, bogatu istoriju, ukusnu hranu i prijateljsku atmosferu. Bez obzira da li ste zaljubljenik u kulturu, avanturistički duh ili jednostavno želite da se opustite na obali, Kipar će vas sigurno osvojiti svojom raznovrsnošću i toplinom svojih stanovnika.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

KIPAR – ČARTERI – ONLINE PRETRAGA OMOGUĆAVA VAM JEDNOSTAVAN I BRZ PREGLED TRENUTNO RASPOLOŽIVOG SMEŠTAJA.

UKOLIKO NEŠTO OD POTREBNIH INFORMACIJA NE VIDITE NA NAŠEM SAJTU,
BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE:
011 404 73 60

LJUBAZNO OSOBLJE AGENCIJE TRAVEL PARTNER JE NA RASPOLAGANJU ZA SVE UPITE I DODATNE INFORMACIJE. JER MI SMO POUZDAN PARTNER ZA SVAKO VAŠE PUTOVANJE!

Sigurni smo da ćete u okviru ponude pronaći idealan aranžman za svoje letovanje.

REZERVACIJOM LETOVANJA NA VREME, OSTVARUJETE POPUSTE KOJI ODOBRAVAJU HOTELI I DODATNE AGENCIJSKE POPUSTE

ISKORISTITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA MEDJUSOBNO KOMBINOVANJE POPUSTA I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360