-Kranjska Gora-
"Skijanje pod vrhovima Julijskih Alpa."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

KRANJSKA GORA – PROMO ZIMA 2023/2024 – REZERVIŠITE NA VREME I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Kranjska Gora nalazi se u Julijksim Alpima naseveroistoku Slovenije, blizu granica sa Austrijom i Italijom. Smeštena je napragu Nacionalnog parka Triglav, jedinog nacionalnog parka u Sloveniji. Kranjska Gora je veoma atraktivnadestinacija tokom cele godine, a našim putnicima je naročito privlačna zimi kaojedan od najpoznatijih i najznačajnijih ski centara u Sloveniji. Kao važanzimski sportski centar poznata je po takmičenju za svetski kup u skijanju iskijaškim letovima na velikoj skakaonici na Planici. Ski liftovi i ski terenise prostiru po padinama Vitranca od Kranjske Gore do Planice, na nadmorskojvisini od 800 do 1570 m. Gostima su na raspolaganju 23 žičare i 20 km skijaškihstaza (10 km lake, 8 km srednje i 2 km teške) povezanih sistemom od 4 sedežnicei 14 ski liftova. Za trčanje na skijama uređeno je 40 km staza, a otvoreno je iprirodno klizalište na jezeru Jasna. Postoji mogućnost iznajmljivanja opreme zaalpsko i nordijsko skijanje, kao i za snowboard. Raznovrsni izbor smeštajnihkapaciteta od studija i apartmana pa sve do luksuznih hotela sa bogatim wellnesssadržajim, omogućava svim tipovima gostiju da pronađu idealni smeštaj za sebe.Kroz onlinepretraživač proverite raspoloživost i cene smeštaja, a uvek ste dobrodošli danas kontaktirate i sa zadovoljstvom ćemo Vam preporučiti smeštaj koji će bitibaš po Vašoj meri.

Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

KRANJSKA GORA – ONLINE PRETRAGA OMOGUĆAVA VAM JEDNOSTAVAN I BRZ PREGLED TRENUTNO RASPOLOŽIVOG SMEŠTAJA:

UKOLIKO NEŠTO OD POTREBNIH INFORMACIJA NE VIDITE NA NAŠEM SAJTU,
BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE: 011 404 73 60

LJUBAZNO OSOBLJE AGENCIJE TRAVEL PARTNER JE NA RASPOLAGANJU ZA SVE UPITE I DODATNE INFORMACIJE. JER MI SMO POUZDAN PARTNER ZA SVAKO VAŠE PUTOVANJE!

Travel Partner nudi mogućnost organizovanog prevoza prema smenama subota-subota, ali i induvidualnih polazaka za sve ljubitelje zimovanja koji bi radije putovali u sopstvenoj režiji. Pored smene od 7 noćenja, moguć je i produženi boravak.

Smene za putnike koji žele organizovan prevoz su subota – subota, odnosno polasci iz Srbije su organizovani petkom.

Sigurni smo da ćete u okviru ponude pronaći idealan aranžman za svoje zimovanje.

REZERVACIJOM ZIMOVANJA NA VREME, OSTVARUJETE POPUSTE KOJI ODOBRAVAJU HOTELI I DODATNE AGENCIJSKE POPUSTE

ISKORISTITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA MEDJUSOBNO KOMBINOVANJE POPUSTA I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360