-Hotel Palisad 4*-
"U dosluhu sa prirodom."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Hotel Palisad 4*

Hotel Palisad je od prvog dana do današnjeg vremena u stalnom dosluhu sa prirodnim okruženjem i sa ljudima. Bio je to i tokom gradnje i svečanog otvaranja daleke 1965, kao i sve protekle godine, koliko postoji na radost i najprobirljivijih gostiju. I nakon najnovije, pažljivo osmišljene rekonstrukcije, uspešno je uklopljen u okolni ambijent. Smešten na najlepšem delu zlatiborske visoravni nadomak jezera, hotelski kompleks Palisad gostima pruža jedinstven sadržaj boravka i idealne uslove za sportske pripreme, rekreaciju, kongrese, simpozijume i realizaciju različitih edukativnih programa. Od brojnih hotelskih i stambenih kompleksa izgrađenih tokom 150 godina zlatiborskog turizma, niz višenamenskih objekata i planinskih kućica u sastavu hotelskog kompleksa Palisad čine ga najvećim u zemlji.

Danas je to moderan kompleks, koji je zadržao svoju autentičnost i šarm, gde gosti u novom ambijentu, baš kao i prethodnih 50 godina akumuliraju pozitivnu energiju u fantastičnoj interakciji sa prirodnim spektaklom koji hotel okružuje. U okviru hotela su različiti sadržaji, koji pružaju odlične uslove za boravak i ljudima koji posećuju Zlatibor turistički, ali i onim putnicima namernicima koji na Zlatiboru borave u okviru nekog kompanijskog putovanja.

Za opuštanje i rekreaciju, u okviru hotela su sauna i teretana.

Sportski kompleks čine 4 fudbalska terena, 4 teniska terena i jedan dečiji teniski teren, a podloga na teniskim terenima je šljaka.

U samoj blizini hotela nalazi se zatvorena sala za košarku, odbojku i rukomet.

Ski-centar Tornik nalazi se južno od centra Zlatibora, od koga je udaljen 9 km. I kada nema snega, Zlatibor nudi brojne sadržaje, posebnu atrakciju predstavljaju panoramska vožnja žičarom i bob na šinama, ali i tjubing staze, mini golf i staze za planinski biciklizam i planinski kart.

Hotel Palisad važi za pionira kongresnog turizma. Izraženo u brojevima, na godišnjem nivou u hotelu se organizuju skupovi za oko 75.000 učesnika.

Daleko od gradske vreve, u oazi prirodnih čarolija, multifunkcionalni javni prostori koji se mogu prilagoditi različitim potrebama omogućavaju organizaciju svih vrsta događaja, tako da je hotel Palisad domaćin kongresima, seminarima, mini sajmovima, modnim revijama, kulturnim dešavanjima, izložbama i pozorišnim predstavama. Za korporativne klijente hotel ima tim koji organizuje Team Building-e, a za svako romantično venčanje profesionalni tim će urediti svaki detalj.

Kongresni centar Srbija je zaseban entitet, u borovoj šumi iznad jezera na samo 600 m od hotela, a Kongresni centar Palisad je u sklopu hotela sa pratećim salama za rad po sekcijama. Oba kongresna centra imaju prateće banket sale i restorane.

Korisnicima je na raspolaganju profesionalna video i audio oprema.

Ukusni obroci se služe u 2 restorana, a napici u aperitiv baru i „cafe i wine“ baru.

Uokviru hotela je nekoliko tipova soba, tako da svaki gost može odabrati prema svom ukusu:
Sobe su uređene u planinskom duhu – drvo je u prvom planu, panjevi i štrikan prekrivač oživeće autentičnu tradiciju zlatiborskog kraja. Ukupno ima 77 standardnih soba površine 23 m2. Svaka ima kupatilo sa tuš-kabinom, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, aparat za kafu. Postoji mogućnost dodavanja trećeg kreveta i kreveca za decu.

Superior sobe su uređene sa dodatom notom elegancije – spoj modernog i tradicionalnog: pepito i karo, vuna i drvo, kamen i staklo. Ukupno ima 56 superior soba površine 33 m2, sa i bez terase. U okviru superior sobe je odvojena zona za sedenje, kupatilo sa tuš-kabinom i kadom, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, aparat za kafu. Postoji mogućnost dodavanja trećeg kreveta i kreveca za decu, a postoji mogućnost spajanja dve sobe.

U hotelu je 48 Lux soba, površina sobe je 40 m2. Savremeni dizajn, akcenat na detaljima, odvojen garderober kao zasebna celina u sobi. Centralni motiv je kada iz koje se direktno izlazi na terasu iz koje se pruža pogled na jezero. Za sve koji od odmora očekuju najviše. Kupatilo sa izlazom na terasu: tuš-kabina + kada, zaseban toalet. Svaka soba ima Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, aparat za kafu. Postoji mogućnost spajanja dve sobe.

Udobnost i šarm su odlike classic apartmana. Alpski karakter i rustični planinski detalji upotpunjuju atmosferu. Ukupno je 12 apartmana, od kojih se svaki prostire na 47 m2. U okviru apartmana su dve spavaće sobe, dnevni boravak, kupatilo sa kadom, Wi-Fi internet, TV, telefon, mini-bar, sef, fen, aparat za kafu. Mogućnost kreveca za decu.

Zaštitni znak hotela Palisad ostao je autentični „dnevni boravak“, oplemenjen motivima nestvarnih pejzaža, portreta i skulptura velikih majstora srpskog likovnog stvaralaštva.
Godine 2015, obeleženo je „50 zlatnih godina Hotela Palisad“.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Hotel Palisad 4*

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360