-Aquaworld Resort Budapest 4*-"Najveći vodeni park u Evropi."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Aquaworld Resort Budapest 4*

Hotel Aquaworld Budapest (ex Ramada Resort) nalazi se u severnom delu Budimpešte u zelenoj zoni, u blizini mosta Međeri. Centar grada je udaljen samo 10ak minuta vožnje od hotela, a besplatan hotelski shuttle bus saobraća četiri puta dnevno izmedju hotela i Trga Heroja.
Aquaworld Budapest je otvoren 2008. godine i sada je već prepoznatljiv medju putnicima iz naše zemlje kao jedan od najvećih tematskih vodenih parkova u Evropi, sa pristupom vodenim atrakcijama direktno iz hotela. Kompleks bazena nudi veliki izbor sadržaja za posetioce svih uzrasta, tako da je hotel veoma posećen tokom cele godine.
Kompleks sa vodenim atrakcijama je pokriven velikom staklenom kupolom, a veliki broj unutrašnjih i spoljašnjih bazena su idealne temperature za uživanje (unutrašnji i spoljašnji bazen 32-34°C, bazen sa talasima 28°C, dečiji bazen 30°C, jakuzzi 34-38°C, unutrašnji i spoljašnji bazen za plivanje 26-29°C, bazen za ronjenje 26-28°C). Unutrašnji bazen je povezan sa spoljašnjim bazenom koji se greje i radi tokom cele godine. Vodeni park poseduje i 11 velikih vodenih tobogana.
U okviru kompleksa se nalaze restoran i bar, poseban deo „Svet sauna”, garderoba, toaleti, terasa za sunčanje, ležaljke. Poseban deo vodenog parka „Kid’s World“ je specijalno dizajniran i namenjen zabavi za decu i u njemu se nalaze bazeni različitih dubina, raznovrsni dečiji tobogani, kuće za igranje, kao i prostori za proslave.

Upotreba tobogana je regulisana pravilima Aquaworld Resorta, deca mlađa od 14 godina mogu da koriste vodene tobogane isključivo uz pratnju odraslih osoba pod posebnim uslovima (korišćenje tobogana smatra se potencijalno opasnom aktivnosću i molimo vas da se za više informacija raspitate direktno u agenciji prilikom rezervacije smeštaja).
U okviru hotela Aquaworld Resort nalazi se 261 smeštajnih jedinica (223 sobe, 28 junior suita, 8 apartmana, 2 predsednička apartmana) koje su smeštene u glavnoj zgradi i 48 dvosobnih i trosobnih apartmana koji se nalaze u apartmanskoj zgradi, hodnikom povezanom sa glavnom zgradom. Hotel poseduje otvoreni parking, garažu, restoran, lobby kafe bar, kafe bar na bazenu, kongresni centar za 1000 osoba. Zabavni centar je povezan sa hotelom i nalazi se ispod apartmanske zgrade. Poseduje salu za projekciju filmova, plazma TV, DVD, sobu za igranje karata, bilijar, aparate sa igricama, prostoriju za zabavu dece.
Hotelski Wellness centar ima: zatvoreni relax bazen, otvoreni bazen koji se greje, mandala kupalište, saune, parna kupatila, hamam, fitnes salu sa savremenim spravama uz asistenciju stručnog trenera, teniske terene, teren za odbojku, skvoš, frizerski i kozmetički salon, vodene i ručne masaže, stomatološku ordinaciju.

Hotel ima više tipova soba, pa možete prema svojim željama odabrati šta vam najviše odgovara:
Standard soba (25-29m2) sadrži: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klimu, flat screen TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef. U dvokrevetnu sob u se može dodati pomoćni ležaj za jedno dete do 14 godina.
Postoji mogućnost da dve standard sobe budu spojene vratima i time formiraju Family room.
Superior soba (25-29m2) ima: francuski ležaj, električni aparat za kafu i čaj, balkon, pogled na Budim, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef.
Junior suite (43m2) ima: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada ili tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef.
Suite (54 m2) ima dve prostorije: francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef.
Predsednički suite (76 m2) ima: dnevnu i spavaću sobu, francuski ležaj kupatilo (kada i tuš), dva toaleta,dva balkona sa pogledom na Budim, aparat za kafu i čaj, bademantil, fen, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef.
Smeštaj u apartmanskoj zgradi:
Apartman sa 2 prostorije (50-56m2) ima: jednu odvojenu spavaću sobu sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef.
Apartman sa 3 prostorije (90-95m2) ima: dve odvojene spavaće sobe, svaka sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja, sofu na razvlačenje, kupatilo sa fenom (kada i tuš), bademantil, klima, flat screen TV, PAY-TV, radio, telefon, minibar, besplatan Wi-Fi internet, sef
Hrana se u hotelu služi na bazi usluge polupansion, doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Doručak se služi od 07:00 do 10:00, vikendom do 10:30 h. Večera se služi od 18 h do 22 h po hotelskim satnicama, u glavnom restoranu. Vreme služenja obroka je promenljivo u skladu sa hotelskim pravilima, proveriti precizne informacije u agenciji.
 
Doplata za garažu 8 eur dnevno, doplata za kucne ljubimce lepog ponašanja uz najavu 17 eur dnevno.

VAŽNA NAPOMENA: Obavezan depozit u iznosu od 50 evra soba/dan koji se plaća na recepciji.

*Ukoliko cene za željeni period ne vidite na sajtu, budite slobodni da nas kontaktirate.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Aquaworld Resort Budapest 4*

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360