-Grey Hotel 4*-
"U samom centru dešavanja."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Kontaktirajte nas za ponudu i ostvarite dodatne popuste za rezervacije kod Travel Partnera!

Grey hotel je smešten u podnožju staze Karaman greben, u samom centru svih dešavanja na planini Kopaonik. Još od samog otvaranja hotel se odlikuje prefinjenim dizajnom, personalizovanom uslugom, vrhunskim smeštajem i bogatom ponudom dodatnih sadržaja. Osnovni cilj menadžmenta i osoblja hotela je da svaki gost od prvog trenutka oseti iskreno gostoprimstvo, harmoniju i maksimalno uživanje. Grey Hotel je savršeno mesto za strastvene ljubitelje sportova na snegu – hotel je lociran na stazi i ima mogućnost „ski in-ski out“ što je velika prednost, a pri tom i sve pogodnosti skijaškog centra se nalaze na korak od hotela.

Hotel Grey je savršen izbor za svakog gosta koji želi da uživa u prefinjenosti smeštaja i aktivnostima na planini bilo da je osnovni motiv putovanja skijanje, aktivni odmor sa porodicom ili da se ušuška, odmara i uživa u svim sadržajima hotela.

Hotel Grey ima ukupno 17 soba i apartmana od čega: 3 Deluxe sobe / 6 Deluxe apartmana / 6 Deluxe Premium apartmana / 2 Deluxe Executive apartmana.

Udobne i prostrane sobe i apartmani opremljeni su vrhunski dizajniranim italijanskim nameštajem i keramikom, tuš kabinom, prvoklasnom hotelskom kozmetikom, uređajem za klimatizaciju / grejanje sa individualnom regulacijom, Wi-Fi internet pristupom, kablovskom televizijom, telefonom sa direktnim biranjem, sefom, mini barom i mogućnošću samostalnog pripremanja kafe i čaja i samostalnog peglanja.

Restoran hotela Grey se prostire na dva nivoa, u prizemlju je deo za ručavanje i kutak sa kaminom, kraj kog gosti mogu uživati uz čašu vina. Veliki bar i atraktivna pizza peć pružaju gostima mogućnosti za kratki predah uz veliki izbor pića i usputnih zalogaja. Sve natkriljuje prostrana galerija namenjena svima koji žele mirniju atmosferu uz fantatičan pogled na ski stazu Karaman greben.
Gosti hotela mogu uživati u kulinarskim specijalitetima koji se pripremaju od lokalno gajenih namirnica prezentovanih na inovativan i savremen način. Osmišljena je jedinstvena ponuda koja predstavlja kombinaciju pažljivo redefinisanog nasleđa i novih kulinarskih trendova. Uz bogatu vinsku kartu i savet somelijera u restoranu, ugodjaj u gastronomskim užicima će biti potpun.

Hotel Grey se može pohvaliti terasom koja se prostire na 400 m2 sa spoljnim šankom, magičnim pogledom, ukusnim i svežim snekovima direktno iz pizza peći, raznovsnim osveženjima i koktelima. Gosti hotela Grey ovde mogu da dožive atmosferu evropskih skijaških centara u pauzama i nakon skijanja.

Grey Spa je idealna za opuštanje i obnavljanje energije, pruža klijentima mogućnost da potpuno osveže telo i um u prelepom i prijatnom okruženju.

Grey Relax Zone je spa centar sa bazenom, teretanom, saunom, parnim kupatilom i sobama za masažu.

Gostima su na raspolaganju i holistički terapeuti SPA Centra Grey koji će ih uputiti u jedinstven svet personalizovanih tretmana, kreiranih na osnovu italijanske licencirane metodologije Beauty Imagini. Masaže se osmišljavaju prema potrebama svakog klijenta, kako bi telu bila obezbeđena savršena relaksacija, a duhu unutrašnji mir.

Zahvaljujući specifičnoj mešavini baznih i esencijalnih ulja sa česticama srebra i zlata (“Argentum i Aurum tretmani za lice i telo”), organizam će se brzo detoksikovati i biće mu pružen intenzivni proces regeneracije i podmlađivanja. Okrepljujući planinski vazduh doprineće potpunom uživanju na 1700 metara nadmorske visine.

U okviru hotela se nalazi skijašnica opremljena sa 400 setova potpuno nove i najkvalitetnije ski opreme. Iz skijašnice se izlazi direktno na Karaman stazu, što čini posebno zadovoljstvo skijašima.
Za sve goste hotela Grey je obezbeđeno jedno garažno mesto po sobi.

U sklopu skijašnice se nalazi Grey Rent & Service, gde se može iznajmiti nova i prvoklasna ski oprema za decu i odrasle (Head, Fisher, Elan) ili uraditi profesionalni servis sopstvene opreme gostiju.

Gostima hotela su na raspolaganju grupni i individualni časovi skijanja i snow board-a.

Wi-Fi je dostupan u svim hotelskim prostorima bez dodatne naplate.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Grey Hotel 4*

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360