-Tornik – Grand Hotel Tornik 5* – A hoteli-
"Zlatni hotel na zlatnoj planini."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Tornik – Grand Hotel Tornik 5* – A hoteli

Grand Hotel Tornik 5* je prvi hotel sa kategorizacijom 5* na jednoj od najpopularnijih destinacija u Srbiji.

Sa punim pravom je menadžment ovog hotela upotrebio epitet „zlatni hotel na zlatnoj planini“. Hotel se nalazi na planini Zlatibor, na nadmorskoj visini od 1.010m, na mestu gde se susreću planinske i morske struje pružajući tako savršene uslove za relaksaciju. Raznovrsna ponuda u svim aspektima, za goste različitih afiniteta i svih uzrasta, uz usluga koja se pruža na najvišem nivou, čini boravak svakog gosta savršenim. Uz kvalitetnu uslugu, enterijer hotela Grand Tornik se može meriti sa onim u najluksuznijim svetskim hotelima.

U okviru hotela Grand Tornik se nalazi fantastični SPA WELLNESS centar, koji se prostire na 2.250m², i koji svojim sadržajem pruža gostima utočište i pravu oazu za potpunu relaksaciju i obnovu energije. Za sve dogadjaje, hotel nudi poslovnim gostima najsavremenije opremljen kongresni kompleks, a hotel se može pohvlii i atraktivnom terasom od 1.500m², sa koje se pruža prelepi panoramski pogled na vrhove Tornika.

Hotel poseduje 46 soba sa francuskim ležajem, 51 sobu sa 2 odvojena ležaja i 30 komfornih apartmana koji imaju dnevnu i spavaću sobu.Sve sobe hotela Grand Tornik imaju fen, mini bar, sef, TV, direktnu telefonsku liniju, wi-fi, bade mantil, papuče.

U okviru spa wellness centra su sadržaji koji su savršeni za opuštanje i vraćanje energije tako da nakon boravka u ovom ekskluzivnom prostoru, posetioci izlaze potpuno okrepljeni. U okviru centra su dva zatvorena bazena za odrasle i jedan dečiji bazen. Hidromasažna kada se preporučuje svima kao pomoć u poboljšavanju cirkulacije i opuštanju misića. Bio sauna je savršena za detoksikaciju organizma i otvaranje pora, a Finska sauna pruža apsolutno opuštanje i čišćenje tela od toksina. Ruska banja – sauna povišene temperature pogodna za cišćenje disajnih puteva. Tepidarium – relaks tople klupe za opuštanje između korišćenja dva spa sadržaja. Hamam – tursko kupatilo koje povoljni deluje na disajne puteve, otvara pore i pomaže izbacivanje toksina. Relaks soba sa himalajskom solju – mikroklima slane sobe povoljno deluje na sve probleme disajnog trakta. Laconium – za laganu aklimatizaciju na povišene temperature koje se koriste u SPA centru. Ledena fontana – za rashladjivanje organizma uz hladnu masažu nakon korišćenja toplih SPA sadržaja. Veseli tuševi – osvežavanje i rashladjivanje organizma uz uživanje u ambijentima koje pružaju ovi tuševi. Vichy masaže – kombinacija hidro – masaže, manuelne masaže i detoksirajućih proizvoda.

U okviru hotela je pansionski restoran u kome se služe domaći i internacionalni specijaliteti na bazi švedskog stola, loby bar za trenutke opuštanja u prijatnom ambijentu, kao i wine bar-kamin sala za trenutke opuštanja u toploj planinskoj atmosferi.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Tornik – Grand Hotel Tornik 5* – A hoteli

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360