-Hotel Colosseum 4*-
"Zadovoljava potrebe svih uzrasta."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Hotel Colosseum 4*

Hotel Colosseum

Colosseum je hotel koji svojim modernim i elegantnim dizajnom pruža osećaj prijatnosti, a uređen je tako da zadovolji potrebe svih uzrasta, kao i potrebe rekreacionog, medicinskog i turizma manifestacija. Gosti hotela Colosseum direktnim prelazom, bez nadoknade mogu koristiti bazene Banje „Sent Eržebet“, svet sauna i dečije bazene.

Hotel Colosseum se nalazi u sastavu banje Eržebet, a toplim hodnikom je povezan sa vodenim parkom. Sadržaj: Restoran, a la carte restoran, koktel bar, roštilj terasa, wellness & spa centar.Standardne sobe: Kupatilo, fen, mini bar, LED TV, WIFI. Gostima su na raspolaganju 14 zatvorenih i 9 otvorenih bazena sa toboganima i ostalim vodenim atrakcijama, 11 sauna (finska, infracrvena …), parna kupatila, kao i različite vrste masaža. Terapeutski bazeni se pune isključivo lekovitom vodom temperature 39,5°C koja se crpi sa dubine od 660 m. Voda sadrži alkali hloride i jod koji su pogodni za lečenje oboljenja kičme, reume mišića, kao i lečenje ginekoloških problema.

Wellness i spa centar se prostire na površini od 310 m2. Gostima su na raspolaganju bazeni za rekreaciju sa masažerima, dečiji i bazen sa koktel barom, đakuzi, finska i infracrvena sauna, slana soba, kao i različite vrste masaže.
Sajt hotela možete pogledati klikom na ovaj link
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Hotel Colosseum 4*

Lokacija:

Nalazi se u mestu Morahalom, u sastavu banje Eržebet, a toplim hodnikom je povezan sa vodenim parkom.

Smeštaj:

Sve sobe imaju kupatilo, fen, mini bar, LED TV i Wi – Fi.

Hotelski sadržaj:

U okviru hotela se nalaze restoran, a la carte restoran, koktel bar, roštilj terasa, wellness & spa centar.

Wellness i spa centar se prostire na površini od 310 m2. Gostima su na raspolaganju 14 zatvorenih i 9 otvorenih bazena sa toboganima, masažerima i drugim vodenim atrakcijama, slana soba, 11 sauna, parna kupatila, kao i različite vrste masaža. Terapeutski bazeni se pune isključivo lekovitom vodom temperature 39,5°C koja se crpi sa dubine od 660 m. Voda sadrži alkali hloride i jod koji su pogodni za lečenje oboljenja kičme, reume mišića, kao i lečenje ginekoloških problema.

Usluga:

Usluga je na bazi polupansiona.

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360