-Mako – Terme Hagymatikum-
"Isceljenje i opuštanje."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Mako – Terme Hagymatikum

Mako – Terme Hagymatikum

Mako je grad u kome se nalazi Terma Hagymatikum idealna za sve ljubitelje wellnessa, za porodice, parove i ljude kojima je potrebno isceljenje i opuštanje.

U banji Mako je ponose jedinstvenim remek delom organske arhitekture u Mađarskoj koje je izgrađeno po projektima Makovecz Imre-a dobitnika Kossuth nagrade. Banja izgledom zaista impresionira sve goste. Na površini od preko 26.000 m² se prostire kompleks sa 18 bazena i 9 različitih sauna za potpuno opuštanje gostiju.

Nadamo se da ćemo Vam kroz opis ovog jedinstvenog banjskog kompleksa zagolicati maštu i pomoći u donošenju odluke da pružite svom telu i duhu savršeno okrepljenje i mir u ovom simpatičnom kompleksu u gradu Mako, do kog se stiže brzo i lako.

Unutrašnji bazeni zabave:
U sredešnjem delu u bazenu zabave se nalazi najveći stub sa ukrasima u organskom stilu koji pored lepote krije i elemente vazdušne tehnike. Ovaj prizor i brzak koji ga obuhvata čine bazen nezaboravnim gostima koji se u njemu kupaju. U bazenu – pećini uradjen je pravi doživljaj uz fascinantnu igru osvetljenja i savršenoj akustici zatvorenog prostora. Relax bazen ima gejzire i mlazeve raznih veličina.

Spoljašnji bazen zabave:
Najzabavniji i najpopularniji bazen je upravo spoljašnji bazen zabave. Svako ko voli da na zanimljiv način provede vreme u kupanju, biće oduševljen uživanjem u brzaku ovog bazena. Za ljubitelje još većeg adrenalina, posebno će biti zanimljivi talasi i gejziri.

Bazen sa toboganima:
U Mako banji su Vam na raspolaganu tri tobogana: Kamikaza, Porodični tobogan i Anakonda. Svi uzrasti mogu sebi naći način za opuštanje.

Spoljašnji i unutrašnji bazeni za plivanje:
Gostima koji žele plivati na raspolaganju su jedan bazen od 33 m i jedan od 25 m za plivanje.

Ključ isceljenja – lekovita voda u gradu Mako

Uz Državni banjski certifikat, koristeći povoljne karakteristike lekovite vode i lekovitog blata iz reke Maroš u banji Mako se leče bolesti zglobova, reumatskih i lokomotornih problema.
Crno zlato grada Mako, lekovito blato iz reke Maroš

Posetioci banje Mako za tretmane mogu koristiti ne samo lekovitu vodu već i blagodeti lekovitog blata iz reke Maroš. Na taj način gosti dobijaju kompleksno terapijsko lečenje. Trenutno u Mađarskoj postoji pet certifikovanih lekovitih blata od kojih je jedno crno zlato grada Mako. Uz pomoć naših terapeuta, kopnenim i vodenim vežbama, u odvojenom odeljku i porodičnom okruženju pokrenite delove svog tela.

WELLNESS
Terma Hagymatikum, ljubitelje Wellnessa očekuje širokom paletom tretmana i masaža. Cilj Wellness tretmana je da spreče nastanak bolesti kao i poboljšaju psiho-fizičko stanje korisnika. Posetioci mogu izabrati neku od 14 ponuđenih Masaža ili 6 Wellness kupki.

SVET SAUNA
Odeljak Svet Sauna je Evropskog kvaliteta, a gostima željnog opuštanja koji dođu u Mako je ponuđeno devet različitih Sauna. Svakog dana, više puta dnevno u mogućnosti ste prisustvovati nekoj od jedinstvenih Sauna seansi. Na sauna seansama sauna majstori Vas upućuju na različite tehnike disanja i tokom tih seansi detoksikacija organizma je još intenzivnija. Tokom korišćenja sauna na raspolaganju su i ledeni bazen, dispanzer sa ledenom kašom, tuš i tuš sa kofom za još intenzivniji doživljalj.

DEČIJE CARSTVO
Na najveće zadovoljstvo najmlađih i njihovih roditelja, dečije carstvo izgrađeno je na jedinstven način vodeći se potrebama porodica. Odeljak unutrašnjeg bazena sa raznim kopnenim i vodenim igricama, toboganom, bazenom za najmlađe, igraonicom, a sve u duhu Sherwooda služi opuštanju cele porodice. Nedeljno dva puta organizuje se plivanje za bebe i najmlađe. Gosti nadalje besplatno mogu koristiti unutrašnje sportske rekvizite (bilijar, stoni fudbal, stoni tenis) kao i spoljnje (nožni tenis, odbojka na pesku, fudbal na pesku, streetball).

2018. godine, Terma Hagymatikum je osvojila nagradu Luxury Travel Guida za “Naj Porodičniju termu” (Family Friendly SPA).

Najnovija usluga koja se pruža u ovoj banji u mestu Mako – čuvanje dece, postala je hit i besplatna je gostima koji su kupili ulaznicu za Termu.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Mako – Terme Hagymatikum

Galerija

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360