-Srebrno jezero-
"Blistava oaza prirode i odmora."

POGLEDAJ VIŠE
Sajt www.travelpartner.rs koristi kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti sajta.
Više o kolačićima pročitajte ovde.
Potvrdjeno

Srebrno jezero

Srebrno jezero, jedno od najlepših i najposećenijih jezera u Srbiji, nalazi se u blizini grada Veliko Gradište, na istoku zemlje. Ovo čarobno jezero pruža posetiocima priliku za opuštanje, rekreaciju i uživanje u prirodnim lepotama koje ga okružuju.

Voda i Plaže:
Srebrno jezero, poznato i kao Veliko Gradiško jezero, izdvaja se po svojim bistrim i čistim vodama. Ovo jezero je idealno mesto za kupanje, sunčanje i vodene sportove. Oko jezera se nalazi nekoliko plaža sa uređenim prilazima, ležaljkama i kafićima, gde posetioci mogu uživati u suncu i osvežavajućem kupanju.

Aktivnosti na Vodi:
Srebrno jezero je raj za ljubitelje vodenih aktivnosti. Posetioci mogu iznajmiti čamce, pedaline i kajake kako bi istražili jezero. Ribolov je takođe popularan na ovom jezeru, a bogatstvo ribe privlači ribolovce iz različitih delova Srbije.

Priroda i Rekreacija:
Oko Srebrnog jezera se prostiru šume i šetališta koja pružaju prilike za pešačenje i vožnju bicikla. Pored jezera se nalazi i sportski tereni za odbojku na pesku, fudbal i druge aktivnosti. Ovo je odlično mesto za porodične piknike i rekreaciju na otvorenom.

Turističke Ponude:
Srebrno jezero nudi širok izbor restorana, kafića i hotela koji zadovoljavaju potrebe posetilaca. Lokalna kuhinja je ukusna i raznolika, a u nekim restoranima možete probati sveže pripremljene riblje specijalitete.

Kulturna Baština:
U blizini jezera se nalazi Veliko Gradište, grad sa bogatom kulturnom baštinom. Grad je domaćin brojnim manifestacijama i festivalima tokom letnjih meseci, pružajući posetiocima priliku da upoznaju srpsku tradiciju i kulturu.

Zašto baš Srebrno Jezero:
Srebrno jezero je mesto gde priroda, rekreacija i opuštanje idu ruku pod ruku. Bez obzira da li dolazite radi vodenih sportova, sunčanja na plaži ili istraživanja prirodnih lepota oko jezera, Srebrno jezero će vas osvojiti svojom čarolijom i pružiti vam nezaboravno iskustvo koje će vas ponovno privući u ovu blistavu oazu prirode.
Ostvarite dodatne uštede uz rezervisan smeštaj preko agencije Travel Partner,

Srebrno jezero - Smeštaj

Kontakt

Tekst poruke
Hvala vam! Primili smo vasu poruku!
Oops! Nesto nije u redu.
011 / 40 - 47 - 360