Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Župa Wellness & Spa

Župa Wellness & Spa

Župa je objekat podignut na mestu nekadašnjeg odmarališta Župa, između odmarališta Suva Ruda i Srebrna Lisica. Prvi gosti su imali prilike da odsednu u objektu krajem 2017. godine. Najbliža ski staza je Malo Jezero, koja se nalazi na oko 200m. Konačište Župa je otvoreno za goste tokom čitave godine.

Osnovna ideja kod uređenja ovog smeštajnog objekta bila je da se gostima pruži komfor u udobnom i moderno dizajniranom enterijeru soba, ali i celog objekta. Gosti se mogu opustiti i osvežiti u veoma lepo uređenom prostoru lobi bara ili uživati u gastronomskim specijalitetima u „a la carte“ restoranu. Svim gostima je na raspolaganju besplatna wi-fi mreža.

Za relaskaciju, posebna pažnja je stavljena na uređenje Wellness i Spa prostora koji sadrži: unutrašnji bazen, 2 finske saune, 3 sobe za masažu, Jakuzzi. * Korišćanje usluga wellness i spa centra rezerviše se i plaća po definisanoj ceni na licu mesta.

Za goste konačišta Župa obezbeđena je podzemna garaža sa preko 50 parking mesta.

* Korišćanje usluga parkinga rezerviše se i plaća po definisanoj ceni na licu mesta.

Konačište Župa poseduje i skijašnicu. Ukoliko je nekome od gostiju potrebno iznajmljivanje ski opreme, u blizini se nalazi Ski Rental PANTA, koji poseduje opremu nove generacije najpoznatijih ski brendova po veoma pristupačnim cenama.

Za sve goste koji žele da nauče skijanje ili „vožnju“ snow board-a, instruktori ski škole Kopaonik će biti na raspolaganju za savladavanje ovih veština.

Do objekta konačište Župa se kolima kao i pešice stiže saobraćajnicom koja se od puta Kopaonik – Rudnica odnosno Kopaonik – Jošanička Banja odvaja ka tehničkoj bazi Skijališta Srbije (kod Hotela Olga Dedijer) i  kolskom prilazu ski stazama Malo jezero i Sunčana dolina.