Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Zepter Drina 4*

Zepter Drina 4*

Zepter Drina 4* je hotel u samom centru Bajine Bašte, ušuškan u zelenilo parka između dve glavne ulice grada. Komforne sobe katogorizacije 4*, učiniće Vaš boravak potpunim, a gastronomski specijaliteti u restoranu opremljenom prirodnim materijalima, zadovoljiće i potrebe najvećih gurmana. Ono što posebno izdvaja hotel Zepter Drina od ostalih hotela u ovoj regiji, osim koloritne fasade zgrade hotela, jesu specijaliteti pripremani na zdrav Zepter način. Zahvaljujući bogatoj istoriji ali i fantastičnim predelima ovog kraja, na raspolaganju su i zanimljivi izleti po Nacionalnom parku Tara, vožnje čamcima rekom Drinom i krstarenje jezerom Perućac.

Hotel Zepter Drina je od Beograda udaljen 170km, a od Užica 40km.

Hotel poseduje 2 apartmana i 71 luksuzno opremljenu sobu, od kojih su 44 standardne i 27 Deluxe. Sve sobe su klimatizovane, poseduju TV, telefon, mini bar, internet konekciju.

Hotel Zepter Drina poseduje restoran, piceriju kao i natkrivenu spoljašnju terasu koja izlazi na glavni trg. Osim restorana, hotel nudi i kongresnu dvoranu kapaciteta 210 mesta, teretanu i saunu.

U blizini hotela, na oko 300m udaljenosti nalazi se sportsko-rekreativni kompleks sa sportskom dvoranom i terenima za odbojku, rukomet i mali fudbal.

Hotel nudi noćenje sa doručkom. Ono što se gostima preporučuje kao jedna od obaveznih atrakcija i mesta sa fantastičnim kulinarskim specijalitetima jeste poseta restoranu Vrelo koji se nalazi u Perućcu, na oko 15 km od hotela Zepter Drina. Ono što svakoga privuče i očara je prijatni ambijent bašte ovog restorana koja je osmišljena u vidu kaskadno rasporedjenih drvenih terasa koje su postavljene nad rekom i vodopadom, a koje natkriljuju guste krošnje dveća čineći prijatnu hladovinu. Ukusna hrana i veliki izbor raznovrsnih gurmanluka, nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Za sve dodatne informacije o hotelu, možete posetiti direktan sajt na linku OVDE.