Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Zakintos

Zakintos

Zakintos Leto 2018. Grčka ostrva AVIO

Zakintos se smatra jednim od najlepših grčkih ostrva. Travel Partner Vam predlaže da sami proverite zašto. Sa belim i zlatastim peskom koji čini plaže nezaboravnim, tirkiznim morem u kome plivaju retke vrste kornjača, zelenim maslinjacima i vinogradima koje podsećaju na Toskanu, ovo Jonsko ostrvo je pravo mesto za ljubitelje prirode. Nije čudo da je skrojena legenda po kojoj su bogovi Artemida i Apolon izabrali baš ovo ostrvo za svoj odmor. Mladi i oni koji se tako osećaju, dolaze rado na ostrvo radi provoda u klubovima i na žurkama na plaži.

Zakintos je treće po veličini ostrvo u jonskom arhipelagu, a drugo po naseljenosti, sa približno 35.000 stanovnika. Poznat kao jedno od najsunčanijih ostrva Grčke, Zakintos je pravi praznik za čula – sa bogatim spektrom boja, mirisa i zvukova.

Ostrvo puno kontrasta, većim delom je brdovito, a doline su mu plodne. Brda su pokrivena borovima, a doline maslinjacima, vinogradima i voćnjacima. Na ostrvu je mnoštvo peščanih plaža, ali je obala puna i stenovitih litica. Te krečnjačke stene more je na mnogim mestima izdubilo tako da su česte morske pećine od kojih su najpoznatije Plave pećine.

Odaberite Zakintos kao destinaciju za svoj odmor i letovanje 2018. Apartmani i hoteli u turističkim mestima i letovalištima Laganas, Tsilivi, Argassi i Vasilikos pružaju mogućnost da svako pronađe odgovarajući smeštaj prema svom ukusu. Za proveru raspoloživosti n destinaciji Zakintos koristite naš online sistem za proveru slobodnih mesta i cena, za sve potrebne informacije i rezervacije pozovite nas na 0114047360, posetite nas na adresi Resavska 30 ili nam pišite: info@travelpartner.rs