Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Villa Breg 4*

Villa Breg 4*

Na zelenim obroncima Vršačkih planina, na 170 metara nadmorske visine, smeštena je Villa Breg, hotel sa 4 zvezdice. Ovaj komforan, odlično lociran hotel, pored oaze tišine nadomak Vršca, može se pohvaliti i fantastičnim umirujućim pogledom na banatsku ravnicu i prijatnim ambijentom na samo 78 km od Beograda.

Hotel Villa Breg raspolaže sa 48 soba od kojih 4 apartmana (Predsednički, Junior i dva Studio apartmana) i 44 soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja. Sobe mogu biti i trokrevetne, četvorokrevetne, porodične sobe, zavisno od potreba klijenata. Iz većeg dela soba pruža se pogled na grad i banatsku ravnicu, a pojedine sobe imaju izlaz na private zaklonjene vrtove sa fantastičnim pogledom. Sve sobe sadrže mini bar, telefon, TV, sef, internet konekciju.

Pored izuzetno komfornih soba, hotel svojim gostima nudi i zdravu hranu organskog porekla u restoranu Eol, kapaciteta 300 mesta. Opustiti se možete u salon baru sa kaminom, a u letnjim mesecima i u fantastičnom ambijentu bašte hotela smeštenoj na terasi sa pogledom na panoramu Vršca. Kako bi Vaš odmor bio potpun, hotel Villa Breg poseduje i SPA centar sa unutrašnjim i spoljašnjim bazenom, hidromasažnom kadom, finskom saunom i parnim kupatilom, prostorom za relaksaciju i najmodernijim fitnes centrom. Za najmlađe tu je dečija igraonica, a za poslovne goste, nekoliko odlično opremljenih kongresnih sala. Kako hotel poseduje i multifunkcionalni teren, idealan je za pripreme sportskih ekipa.

Za više informacija o Vršcu i okolini, možete posetiti sajt Turističke organizacije Vršca KLIKOM OVDE.