Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Vila Kopaonik 4*

Vila Kopaonik 4*

Vila Kopaonik 4* je savremeno projektovan objekat koji svojom funkcionalnošću omogućava vrhunski kvalitet i komfor prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Enterijerska rešenja oplemenjena su upotrebom prvoklasnih materijala zidnih i podnih obloga, stolarije i ostalih ugradnih elemenata. Tehnička oprema i aparati pružaju dodatni kvalitet i komfor, prilagođen svakodnevnim potrebama korisnika. Korisnicima su na raspolaganju studija i apartmani veličine od 28 do 62m², svaki sa terasom, kao i dvoetažna podzemna garaža sa 30 garažnih mesta, do kojih se dolazi iz objekta liftom.

Vila Kopaonik je prve goste imala u decembru 2014. godine. Arhitektonski je potpuno uklopljena u planinski ambijent, dok enterijer karakteriše moderan dizajn.

U okviru objekta Vila Kopaonik  je skijašnica i ski rental. Gostima je na raspolaganju podzemna garaža na 2 nivoa, sa 30 garažnih mesta. Do garaže se gosti mogu spustiti liftom.

Studija i apartmani su veličine od 28 do 62m², za smeštaj 2 – 5 osoba. Svaki studio i apartman ima svoje kupatilo, TV, mini kuhinju, bežični internet i terasu.

Opis smeštaja:

0+1 studio – trosed na rasklapanje; 1+1 studio – trosed i fotelja na rasklapanje; 2+1 studio – trosed i 2 fotelje na rasklapanje; 2+1 lux studio – trosed i 2 fotelje na rasklapanje; 3+1 studio (28 m2) – 2 troseda i fotelja na rasklapanje; 3+1 lux studio (35 m2) – 2 troseda i fotelja na rasklapanje.

CENOVNIK

Vila Kopaonik se nalazi na nadmorskoj visini od 1710 m, u neposrednoj blizini JAT-ovih apartmana, sa direktnim prilazom sa glavne saobraćajnice.