Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Terme Laško

  • Lasko-Slovenija-Wellness-Travel-Partner01

Terme Laško

Terme Laško se nalaze u Sloveniji, na obali reke Savinje, u blizini mesta Laško koje je čuveno po proizvodnji piva. Celje je na udaljenosti od oko 10 km, a okruženje je živopisno sa dosta zelenila. Terme Laško su poznate po svojim termalnim izvorima još u vreme Rimljana. Sa svojim pažljivo kreiranim programima, danas predstavljaju idealan izbor za odmor i beg od stresa i ubrzanog tempa života savremenog čoveka.

U okviru kompleksa Thermana Laško je 3 hotela: Thermana Park Laško 4* Superior, Zdravilišče 4* i Hotel Hum 3*. Terapije koje se ovde primenjuju su – balneo terapija, fizioterapija, elektroterapija, terapija magnetnog polja sa laserom, termo terapija, hiperbarična terapija i različite vrste masaža. Tretmani se primenjuju za povrede motoričkog sistema, reumatizam, mišične i nervne bolesti kao za rehabilitaciju posle infarkta.

U neposrednoj blizini hotela su restorani i kafei, za rekreaciju postoji veliki broj dobro označenih biciklističkih i pešačkih staza, a od sportova gostima je na raspolaganju tenis, stoni tenis, lov i ribolov. Zatvoreni i otvoreni bazen sa djakuzijima će zadovoljiti ukus ljubitelja opuštanja, ali i najmlađih gostiju. Spa centri pružaju veliki izbor tretmana, a na raspolaganju su i fitness centar, dijagnostički i fizioterapeutski centar.