Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Terme Čatež

Terme Čatež

Terme Čatež

Terme Čatež su Srbiji najbliže slovenačke terme.

Termalni izvori banje Čatež, koriste se u zdravstvene, relaksacione i rekreacione svrhe. Njegovih 11 termalnih izvora, koji dostižu temperature od 42ºC do 63ºC, svrstali su Čatež u slovenački najveći prirodno-zdravstveni kompleks i jedan od najvećih turističkih centara Slovenije. Smeštene neposredno nakon ulaska u Sloveniju, predstavljaju kompleks koji je ljubiteljima wellness programa iz naše zemlje lako dostupan i rado se posećuje.

Termalne vode ovih termi pogodna su za reumatska oboljenja, povrede lokomotornog sistema, neurološke povrede i kao postoperativna nega kancera dojki.
Terapije koje se primenjuju su: fizioterapija, hidro-kineziterapija, termoterapija, elektroterapija, magnetna terapija. Letnja termalna rivijera se prostire na 10.000 m², ima 10 bazena i brojne atrakcije u vodi (Piratsko ostrvo, 360 m duga lenja reka, bazeni sa toboganima i talasima). Zatvoreni bazeni zimske termalne rivijere zauzimaju 1.800 m² vodene površine. Sauna park ima 8 različitih sauna. Za rekreaciju gostiju dostupni su zatvoreni i otvoreni teniski tereni, teren za badminton, squash, kuglanje, fitness studio, golf teren sa 18 rupa, a uređena je i biciklistička staza.
Raznovrsnost wellness i spa programa čine: rimsko kupatilo, masaže (sportska, terapeutska, relaksaciona), masaža stopala, tui-na, ayurveda, thalgo, watsu, aromaterapija, biserna kupka, hidro masaža, relaksacioni program.