Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Tajland – zemlja slobode i osmeha

Tajland je jedna od najzanimljivijih egzotičnih destinacija. Ako želite da doživite Tajland na svoj način, da sami putujete i ostanete duže u nekom gradu ili plaži i imate vremena da polagano istražite svaki kutak ove fantastične zemlje, pošaljite nam upit i iskrojićemo putovanje baš po Vašoj meri.

Travel Partner za Vas organizuje rezervaciju smeštaja i avio karata po najpovoljnijim cenama.

Ako želite da putujete u određenom terminu koji Vam najviše odgovara, kontaktirajte nas i pronaći ćemo za Vas najpovoljnije letove i smeštaj koji najviše odgovara Vašem ukusu i planiranom budžetu. Oslonite se na iskusan Travel Partner tim  i uživajte.

Rezervišite na vreme svoje putovanje kako biste ostvarili najveće popuste.

Putovanje u zemlju »slobode i osmeha«, kako popularno zovu Tajland, pružiće vam uživanje u raznovrsnim prirodnim lepotama, upoznavanje sa fascinantnim budističkim kulturno-istorijskim spomenicima i izvrsnim tajlandskim kulinarskim specijalitetima kao i nezaboravan noćni provod. To je jedina zemlja indokineskog poluostrva koja je sačuvala sopstvenu slobodu u kolonijalno vreme. Zbog svojih lepota decenijama unazad privlači turiste iz celog sveta, a najprijatnija je gostoljubivost i šarm tajlandskog naroda. Ova zemlja posetiocu može mnogo toga da pruži, ali najbolje ćete je doživeti ako »usporite«, ako gledate na stvari i činite onako kako čine Tajlanđani. Oni nigde ne žure, prihvataju život onakav kakav jeste i uživaju u svemu. Doživite Tajland na pravi način….