Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Špik Hotel 3*

Špik Hotel 3*

Špik Hotel

Špik Hotel je smešten na mirnom mestu Gozd Martuljek, na samo 5 km od Kranjske Gore. Iz hotela se pruža predivan pogled na okolne Julijske Alpe. Pažljivo odabrani materijali u prostorije unose toplinu i kod svakog gosta pružaju osećaj prijatnosti, a pogled koji se pruža ka vrhovima Julijskih Alpa i karavanske šume opuštaju i umirujući utiču na goste.

Kranjska Gora sa svojim skijaškim stazama nudi posetiocima pravo uživanje. Posle skijanja se gosti mogu opustiti i uživati u brojnim sadržajima wellness centra u hotelu Špik ili drugim wellness hotelima iz iste grupacije (hitholidays).

Hotel Špik nudi besplatnu uslugu prevoza autobusom do centra Kranjske Gore i kazina. Gosti mogu koristiti besplatan parking u okviru objekta. U hotelu je dostupan besplatan wi-fi.

Ponuda odmarališta obuhvata zatvorene bazene, saune, wellness centar, 2 unutrašnja terena za skvoš i veliki izbor aktivnosti za decu i odrasle.

Za sve cene i informacije koje ne možete pronaći na sajtu, budite slobodni da nas kontaktirate:

e-mail: info@travelpartner.rs

tel: 0114047360

ISKORISTITE FIRST MINUTE POPUSTE ZA SVE REZERVACIJE I UPLATE KOD TRAVEL PARTNERA: 0114047360

Hotel Špik je smešten na mirnom mestu Gozd Martuljek, na samo 5 km od Kranjske Gore. Iz hotela se pruža predivan pogled na okolne Julijske Alpe. Hotel nudi besplatnu uslugu prevoza autobusom do centra Kranjske Gore i kazina.

Renovirani hotel sa 3* nudi 60 soba, a novosagrađeni deo hotela sa 4* nudi 56 soba, od toga dve hipoalegijske sobe za osobe sklone alergijama, i dva hotelska suita.

Prostrane sobe uređene su u modernom alpskom stilu i sadrže kupatilo, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, mini-bar i balkon.

Standardne sobe 3*: SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo sa tušem, a standardne sobe u delu sa 4* imaju balkon.

Superior soba 4*: sobe sa pogledom na šumu, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo.

Deluxe I / deluxe II sobe 4*: dvokrevetne sobe (cca 30m2) moderno opremljene i stilizovane koje mogu da ugoste četvoročlane porodice (deca dele ležaj), nalaze se na prvom ili drugom spratu, terasa, SAT TV, telefon, mini bar, kupatilo.

Hotel Špik poseduje restoran sa uslugom na bazi švedskog stola i à-la-carte restoran u kome se služe tipična jela slovenačke kuhinje. Jednom nedeljno se priređuje tradicionalna večera uz vina iz hotelskog podruma i zvuke harmonike.

Pored restorana, za osveženje je gostima na raspolaganju bar sa domaćim vinima, alpski kafe sa raznovrsnim i ukusnim poslasticama, a za opuštanje je uređen Svet vode i sauna koji nudi finsku i biljnu saunu, kao i parno kupatilo sa različitim programima i wellness bar sa osvežavajućim napicima.

Najmlađe goste obradovaće mini klub, a moći će da se kupaju u dečijem bazenu.

Za potrebe korporativnih klijenata, položaj i okruženje hotela pružaju idealne uslove za organizovanje team-building aktivnosti. Četiri kongresne dvorane opremljene projektorima, ozvučenjem i platnima omogućiće organizaciju različitih konferencija i sastanaka.

Hotel je Pet Friendly, pa su dobrodošli i kućni ljubimci.

Ishrana je na bazi polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).