Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Soko Terme – garni hotel 3*

  • Soko-Terme-Travel-Partner-01

Soko Terme – garni hotel 3*

Hotel Soko Terme svojom arhitekturom podseća na zamak, a unutrašnjost nas vraća u antička vremena kada je poseta termama spadala u svakodnevne aktivnosti.

Svojim izgledom vratiće Vas kroz vekove i pokazati kako se nekada uživalo na dvoru. Kvalitet vode i njena lekovitost zasnivaju se na plemenitom gasu radonu. Radon, kao aktivni gas, vrši jonizaciju vazduha definišiću odnos pozitivnih i negativnih jona u vazduhu. Takav odnos unipolarnosti prvenstveno deluje na ćelije ljudskog organizma stabilišući ćelijske membrane, što čini osnovnu kariku za oporavak. Kvalitet vazduha zbog blizine planina Rtanj i Ozren, u kombinaciji sa vodom, preporučuje se za lečenje kardiovaskularnog i neurološkog sistema, reumatizma, regulacije krvnog pritiska, posledica povrede…..

Hotel je izgrađen 2013. glavna zamisao je bila da se omogući posetiocima visok nivo komfora i uživanja.

Interesantni tretman koji je dostupan u hotelu je sa takozvanim Garra Rufa ribicama (“Doctor Fish” piling ribicama koje ugodno utiču na zdravu i isto tako na obolelu kožu).

Na samo 300 m od centra grada, u naselju poznatijem kao “Limun banja”, svoja vrata otvorio je garni hotel i wellness centar sagrađen u tako da arhitekturom podseća na zamak, a unutrašnjost nas vraća u antička vremena kada je poseta termama spadala u svakodnevne aktivnosti.

Komforno opremljene i moderno uređene sobe pružaju gostima udobnost. Razlikuje se nekoliko tipova soba: osnovni tip je superior, a Delux Kupidon i Delux Aqua imaju dodatne sadržaje za poseban doživljaj gostiju. Sve sobe sadrže kupatilo, fen, LCD TV, klima uređaj, mini bar, sef i pristup internetu. Tip sobe Delux Kupidon dodatno u sobi ima kamin, a u kupatilu jacuzzi kadu. Tip sobe Delux Aqua ima iste sadržaje kao superior sobe, a posebnost čini akvarijum sa ribicama.

Luksuzno opremljen wellness centar urađen je po najvišim svetskim standardima. Za sve goste željne rekreacije, poboljšanja kvaliteta života, zdravlja i opšteg stanja duha i tela, na raspolaganju su bazeni sa toplom banjskom vodom (39°C) koji rade tokom cele godine, kao i brojni prateći sadržaji:

  • finska sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, slana soba, jaccuzzi,
  • Kozmetički salon (pedikir, manikir, depilacija…),
  • fizioterapeutski blok (razne vrste masaža – relaks, aroma, kraljevska, sportska, tajlandska, turska…)
  • Garra Rufa ribice (“Doctor Fish” piling ribicama koje ugodno utiču na zdravu i isto tako na obolelu kožu),
  • fitness i mini teretana…

Osnovna usluga je noćenje sa doručkom.