Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Skijatos Leto 2022. – Grčka ostrva AVIO

Skijatos nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Ipak, Skijatos je idealno ostrvo za Vas ukoliko ste ljubitelji tirkizno plavog mora; ako tražite prirodnu hladovinu na plažama dok se oko Vas širi miris borovine koja pravi taj hlad; ako je za Vas idealan aktivan odmor gde možete tokom boravka da lako obiđete i istražite celo ostrvo i da Vam to ne bude naporno; ovo je idealno ostrvo za Vas i ako sebe zamišljate u tipičnom Grčkom ambijentu, kako sedite u restoranu pokraj obale i uživate u ukusnih morskim specijalitetima koji su sveže ulovljeni i pripremljeni samo za Vas.

Glavni grad Skijatos (Skiathos) ima nešto više od 5.000 stanovnika, a na ostrvu Skijatos (ili kako ćete negde pročitati Skiatos) je samo još nekoliko naseljenih mesta, ostalo čine letovališta sa hotelima i smeštajnim objektima, a cene varijaju u skladu sa kategorizacijom smeštaja, tako da ćete pronaći idelan smeštaj za sebe bilo da želite što povoljniju opciju ili radije uživate u luksuzu. Glavne odlike ostrva su zelenilo, plaže i uvale sa zlatnim peskom, a Marina nacionalni park sa retkim životinjskim vrstama je prava atrakcija.

Za mlađe putnike namernika, preporučujemo smeštaj u glavnom gradu Skijatos, jer pruža brojne sadržaje poput noćnog provoda, ali i živahnu atmosferu tokom dana. Takođe, lako ćete sa ove lokacije gradskim prevozom stići do drugih delova ostrva i plaža i uvala koje su čuvene kao neke od najlepših plaža čitave Grčke.

Najlepši ukras  ovog ostrva, idealnog mesta za pravi odmor i opuštanje, su predivne peščane plaže i uvale – njih oko šezdeset –  raspoređenih duž 44 km ostrvskih obala; najduža među njima, plaža Kukunarijes sa belim peskom, oivičena visokim borovima, jedna je od najpoznatijih u Grčkoj.

Travel Partner vas poziva da za sezonu leto 2022. istražite Skiatos i neku od čuvenih plaža i uvala.

9 najlepših plaža na ostrvu Skijatos:

  1. Koukounaries,
  2. Agia Eleni,
  3. Troulos,
  4. Megali Amos,
  5. Aselinos,
  6. Lalaria,
  7. Kastro,
  8. Kserkses
  9. Banana Beach.

Koji god da je Vaš razloga da se uputite na ovo ostrvo, sigurno ćete se vratiti puni utisaka. Naš Travel Partner tim će Vam uvek rado pomoći oko odabira idealnog smeštaja baš za Vas jer na prvom mestu nam je da uživae u svom odmoru.

Za sve dodatne informacije i rezervacije za Skijatos kontaktirajte nas putem e-maila: info@travelpartner.rs,

telefonom: 0114047360 ili nas posetite na adresi Resavska 30.