Skijatos

Skijatos

Skijatos Leto 2020 – Grčka ostrva AVIO

Skijatos nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Glavni grad Skijatos (Skiathos) ima nešto više od 5.000 stanovnika, a na ostrvu Skijatos (ili kako ćete negde pročitati Skiatos) je samo još nekoliko naseljenih mesta, ostalo čine letovališta sa hotelima i smeštajnim objektima. Glavne odlike ostrva su zelenilo, plaže i uvale sa zlatnim peskom, a Marina nacionalni park sa retkim životinjskim vrstama je prava atrakcija.

Najlepši ukras  ostrva Skijatos, idealnog mesta za pravi odmor i opuštanje, su predivne peščane plaže i uvale – njih oko šezdeset –  raspoređenih duž 44 km ostrvskih obala; najduža među njima, plaža Kukunarijes sa belim peskom, oivičena visokim borovima, jedna je od najpoznatijih u Grčkoj.

Travel Partner vas poziva da za sezonu leto 2020. istražite Skiatos i neku od čuvenih plaža i uvala: Koukounaries, Agia Eleni, Troulos, Megali Amos, Aselinos, Lalaria, Kastro, Kserkses ili Banana Beach.

Odaberite u pretrazi smeštaj po svojoj meri u terminu koji Vam najviše odgovara.

Za sve dodatne informacije i rezervacije za Skijatos kontaktirajte nas putem e-maila: info@travelpartner.rs, telefonom: 0114047360 ili nas posetite na adresi Resavska 30.