Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Sicilija – Leto 2023.

Sicilija je najveće ostrvo u Mediteranu, od Italije je odvojena Mesinskim moreuzom i možda je baš to što je odvojena čini jedinstvenom, na ostrvu se oseća duh koji se ne može pronaći u čitavoj Italiji. Potpuno je autentična po kulturi, umetnosti, arhitekturi, kulinarstvu… pa i načinu života. Sigurno je jedna od prvih asocijacija na pomen Sicilije mafija, zatim Etna, kao jedini živi evropski vulkan, pa narandže i limun…

Sicilija – lepota prirode i kulturnih vrednosti

Palermo je glavni grad, a brojna su i druga mesta koja vredi posetiti zbog kulturno istorijskih vrednosti i prirodnih lepota, druželjubivog naroda i njihovog načina života: Katania, Cefalu, Siracusa, Ragusa, Agrigento, Savoca, Marsala, Taormina… Od letovališta, napoznatija su Cefalu, Mondelo, Terasini, Cinisi, Santa Flavia, Đardini Naksos, Letojani… Sicilija je destinacija koju za Leto 2019. Travel Partner toplo preporučuje i predlaže raznovrsne hotele iz bogate ponude. Kontaktirajte nas za preporuku hotela i letovališta.

Više informacija i detalja o zemlji saznajte klikom ovde.

Čarter letovi se organizuju ka 2 aerodroma: Palermo i Katanija. Zavisno od toga kakav odmor više volite, možete birati jedno od ova dva grada kao mesto sletanja, kako bi trensfer do hotela bio što kraći.

Za sve informacije koje ne vidite na sajtu, budite slobodni da nas kontaktirate: 01140473360