Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Savina

Savina

Savina

Savina – turistički kompleks se nalazi u Herceg Novom, u delu koji se smatra najlepšim i najluksuznijim delom Herceg Novog koji je poznat kao Savina, po čemu je i dobio naziv. Ispred objekta je šetalište dužine 7 km, a naspram Savine je uređena sopstvena betonska i peščano/šljunkovita plaža, sa koje se pruža božanstven pogled na ulaz u Bokokotorski zaliv. Ukoliko je Crna Gora vaš isbor za ovo leto, a želite povoljan i kvalitetan smeštaj, onda je pansion Savina pravi izbor.

Neposredno ispred objekta se nalazi terasa na kojoj je gostima dostupan internet.

Pored pansiona Savina se nalazi Titova vila, a na 100m iznad je prelepi manastir „Savina“ koji potiče čak iz XI veka, a restauriran je u XVIII veku. Okružen bujnom mediteranskom vegetacijom, na jednom od najlepših delova severne crnogorske obale, sa prelepim i čistim plažama, prozirno čistom vodom i mirom koji krasi ovaj deo jadranskog mora

Smeštaj se preporučuje naročito porodicama sa decom – Savina je na takvom mestu da je dovoljno blizu svih dešavanja, a dovoljno udaljena od buke, tako da čini mirnu oazu kojoj se porodice koje ovde odsedaju svake godine rado vraćaju.

Objekat od sopstvene peščane i betonske plaže deli Šetalište Pet Danica koje se prostire duž čitave Hercegnovske obale u dužini od sedam kilometara, pomoću kojeg možete vrlo lako stići do svih sadržaja Herceg Novog i Igala, ali i uživati u prijatnoj šetnji prelepim zalivom.

Savina nudi kvalitetan smeštaj, vrhunske usluge, pregršt detalja o kojima se vodi računa u svakom segmentu rada, a sa pristupačnom cenom, može se pohvaliti da se ističe u odnosu na ostale smeštajne objekte u okruženju.

Dodatna prednost odsedanja u turističkom kompleksu Savina je to što cena obuhvata, pored smeštaja na bazi usluge polupansion, i boravišnu taksu i osiguranje, kao i korišćenje ležaljki i suncobrana. Bez obzira da li odaberete da uživate na ležaljkama na peščanoj plaži ili betonskom delu plaže, ljubazno osoblje će Vas poslužiti bezalkoholnim ili alkoholnim osvežavajućim pićima i ukusnim poslasticama.

U neposrednoj blizini se nalazi parking, koji se može rezervisati unapred.

Turistički kompleks raspolaže sopstvenim restoranom koji odlikuje tradicionalna primorska i hercegovačka kuhinja.
Vrhunski kuvari koji su zaposleni u restoranu će se potruditi da na ovom odmoru zaista uživate u hrani.
Ono što je izuzetno bitno je da se sva jela pripremaju od kvalitetnih, pažljivo biranih svežih namirnica.

Turistički kompleks poseduje sopstveni bar, i prelepu terasu na kojoj možete uživati u prijatnoj atmosferi koju će Vam upotpuniti huk talasa i nezaboravni pogled na more…

Pansion Savina - Travel Partner

Savina Travel Partner

Bogata ponuda sa karte pića će zadovoljiti i najzahtevnije goste.

Dodatne detalje o pansionu Savina i letovalištu Herceg Novi možete pronaći klikom na sajt Pansion Savina

Hotel se nalazi na samom šetalištu, preko puta koga je more – uređena betonska i peščano/šljunkovita plaža. Do centra grada ga deli samo 700 m. Najbliža prodavnica se nalazi na oko 150 m od objekta, a u krugu od 1 km se nalaze brojni sadržaji popu sportskih terena za tenis, jedriličarski klub, a neposredno iznad turističkog kompleksa je Manastir Savina.

 Ispred objekta je šetalište dužine 7 km, kojim se može stići do centra Herceg Novog i do Igala.

U okviru objekta se nalazi 19 soba i 5 hotelskih apartmana (bez kuhinje). Svaka smeštajna jedinica ima svoje kupatilo, TV, mini bar/frižider, klimu i balkon.

Strukture soba:
Sobe br 1,6,11,16 i 19

Usluga je na bazi polupansiona (doručak-švedski sto, večera/ručak-klasično služenje domaćih jela).