Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Ramada Resort Kranjska Gora 4*

Ramada Resort Kranjska Gora 4*

Ramada Resort Kranjska Gora 4*

Komforni hotel Ramada Resort Kranjska Gora 4* (ex hotel Larix) koji je na odličnoj okaciji, na mestu odakle kreću sve staze skijališta Kranjska Gora, pružiće svojim sadržajima i načinom uređenosti potpunu udonost i prijatnost svakom gostu.

Ljubazno osoblje, bogata i raznolika usluga kao i idealna lokacija, istovremeno u samom centru Kranjske Gore, a u dodiru sa prirodom, mogu pružiti doživljaj nezaboravnog i opuštajućeg odmora.

Ovo je jedan od omiljenih porodičnih hotela. Porodična zabava može početi na stazama dok se sankate ili klizanjem na ledu na klizalištu u blizini hotela. U okviru hotela je čuveni Aqua Ramada Resort sa 400 m2 vodene površine, gde se nalazi i dečiji bazen, a mini klub s timom profesionalnog osoblja će se brinuti za zabavu Vaših mališana dok isprobavate hotelski wellness ili skijaške staze.

Za sve cene i informacije koje ne možete pronaći na sajtu, budite slobodni da nas kontaktirate:

e-mail: info@travelpartner.rs

tel: 0114047360

ISKORISTITE FIRST MINUTE POPUSTE ZA SVE REZERVACIJE I UPLATE KOD TRAVEL PARTNERA: 0114047360

Hotel Ramada Resort Kranjska Gora je smešten na početku skijališta, odakle kreću staze na Kranjskoj Gori. U blizini je nekoliko restorana i kafea, a centar mesta Kranjska Gora je na udaljenosti od oko 100 m od hotela.

Sve sobe imaju terasu, mini bar, kablovsku TV i pristup internetu. Većina soba ima balkon.

Hotel pruža gostima brojne sadržaje, od čega posebno treba izdvojiti čuveni Aqua Ramada Resort sa 400 m2 vodene površine, sa hidro vazdušnom masažom, gejzirima, vodopadima i specijalnim whirlpool-om sa temperaturom vode od 39°C, dečijim bazenom, Sauna centar sa četiri saune (dve finske, turska i infrared).

Za sve goste koji vode računa o svom duhu i telu, u okviru hotela je i fitnes sala, a za sve goste se održavaju različite aktivnosti kako bi vreme provedeno u hotelu bilo što kvalitetnije poput organizuje plesa i degustacije vina.

U okviru hotela je restoran Larix u kom se služe obroci koji obihvataju tradicionalna i internnacionalna jela. Za osveženje u hotelu su bar i kafe bar. Za potrebe korporativnih klijenata, u okviru hotela su uređene sale za sastnake koje se mogu adaptirati za različite potrebe.
Za goste hotela je obezbeđen parking prostor. Gostima je na raspolaganju usluga pranja i sušenja veša. U okviru hotela se nalazi skijašnica.

Ishrana u hotelu je na bazi polupanskiona – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela).