Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Perla hotel 4*

Perla hotel 4*

Hotel Perla se nalazi u Herceg Novom, na samoj obali mora, na potezu između gradske luke „Škvera“ i medicinskog centra „Meljine“. Lokacija je veoma atraktivna jer pored blizine mora, hotel je okružen mediteranskom vegetacijom. Hotel od sopstvene plaže deli samo Šetaliste 5 Danica, koje se pruža duž cele hercegnovske obale u dužini od 7 km i kojim se veoma lako može stići do svih bitnijih turističkih, kulturnih, poslovnih, sportskih i ostalih sadržaja Herceg Novog. Centar Herceg Novog je od hotela na samo 15ak minuta šetnje.

Plaža preko puta hotela je opremljena ležaljkama i suncobranima koji su uračunati  u cenu. Plaža je delom peskovito, a delom kamenita betonska, tako da može gosti mogu odabratii ono što im je najviše po ukusu.

Ljubitelje aktivnog odmora će obradovati saznanje da se u neposrednoj blizini hotelske plaže nalazi nekoliko sportskih centara, tako da se lako može organizovati ronjenje, jedrenje, skijanje na vodi, skijanje na banani, vožnja gliserom, skuterima, sandolinama ili vožnja kanua za jednu ili dve osobe. U okviru hotela se nalazi fitness klub, a za potpuno opuštanje gostima je na raspolaganju i salon za masažu.

Za najmlađe goste hotela opremljen je kutak sa opremom i igračkama koje će ih okupirati i zabaviti.

Pored gostiju koji dolaze radi odmora, hotel Perla je odličan izbor za organizaciju sastnaka i manjih seminara i konferencija.

Za sve skupove u okviru hotela se nudi:

• salu za sastanke za 40 osoba
• usluge printanja (laser), skeniranja, korišćenja PC računara, fax usluge, telefoniranja i fotokopiranja 24 sata dnevno
• Wi-Fi – bežični internet
• projektor
• savremena audio i video oprema (VHS/DVD)

U blizini hotela je istorijski spomenik Manastir Savina (XI – XVIII vijek), koji je jedan od najlepših primjera arhitekture baroka na Jadranu.

Gostima je na raspolaganju izbor između više smeštajnih jedinica, tako da mogu odabrati u skladu sa svojim afinitetima prema komforu:

Standardne sobe su veličine 20-22 m², klimatizovane su i poseduju terase sa ili bez pogleda na more, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, LCD TV – kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef.

Superior sobe su nešto veće kvadrature u odnosnu sa standardne, imaju 25 m², (dva ili tri ležaja) klimatizovane su i poseduju terase sa pogledom na more, dok su ostali sadržaju isti kao u standard sobi.

Za goste koji su nešto zahtevniji u pogledu komfora, u hotelu Perla postoje apartmani od 40 m², svi su klimatizovani i imaju terase sa ili bez pogleda na more, spavaću sobu (bračni krevet) i dnevnu sobu (mogućnost + dva ležaja) sa kuhinjom i trpezarijom, kupatilo, mini bar, LCD TV kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef.

Superior apartman je kvadrature 45 m², klimatizovan je i ima pogled na more. Sastoji se iz spavaće sobe, u kojoj se nalazi bračni krevet, i dnevne sobe (mogućnost + dva ležaja) sa mini kuhinjom. U okviru apartmana je kupatilo, a sadrži i mini bar, 2 LCD TV, kablovski sistem, radio, telefon, fen, sef.

Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera). U cenu je uračunat parking, kao i besplatan Wi-Fi u celom hotelu.

Depadanski Perla se nalaze u okruženju centralnog hotela Perla. Svi objekti su smešteni blizu mora, na Savini, Zajedno sa centralnim hotelom i kompletnim okruženjem, ovi objekti čine jedno malo naselje – Resort.