Passo Tonale

Home/Passo Tonale

Passo Tonale

PASSO TONALE – PROMO ZIMA

CENOVNIK U PRIPREMI. ZA SVAKI UPIT NAS KONTAKTIRAJTE: 0114047360

Glečer Presena po kojem je poznat Passo Tonale, proteže se do 3.000 m i sezona snega traje tokom cele godine, što skijalište čini idealnim mestom za trening kako nacionalnih, tako i međunarodnih skijaških klubova.

Mesto Ponte di Legno povezano je sa skijalištem Passo Tonale sa novom žičarom sa 8 mesta i sopstvenom povratnom stazom; zajedno nude skijaško područje od 100 km staza, 30 modernih ski-liftova i skoro sto procentnu pokrivenost veštačkim snegom.

Najmlađi se mogu zabavljati na dugim sankalištima opremljenim vučnicama za sanke u prostoru parka Fantaski i igrališta osmišljenog posebno za njih; atrakcija – kanadske sanke sa sibirskim haskijima. Sportski centar nalazi se u mestu Ponte di Legno. Dobra apres ski ponuda i noćni provod .

Skijalište je na nadmorskoj visini 1121 – 3.000m
– ukupno uredjenih staza 100 km : 21 km crnih, 59 km crvenih, 20 km plavih

– 7 vučnica, 19 sedežnica, 1 gondola, 2 kabinske žičare
Pristup/udaljenost: Beograd – Zagreb – Ljubljana – prelaz Fernetiči – Venecija – Verona – Trento – Mezzolombardo – Cles –Mezzana – Passo Tonale (1.110km)

Dobro uređene staze i raznovrsna ponuda hotelskog smeštaja koji je opremljen svim sadržajima potrebnim za odmor i relaksaciju skijaša nakon celog dana provedenog na snegu, čine ovo skijalište jednim od omiljenih skijališta u Italiji. Travel Partner Vam je na raspolaganju za preporuku smeštaja i perioda boravka na skijalištu Passo Tonale.