Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

PAMPOROVO – PROMO ZIMA 2023/2024. – REZERVIŠITE NA VREME I OSTVARITE UŠTEDE

Pamporovo je skijalište koje se nalazi u srcu Rodopa i sa 120 sunčanih dana godišnje, predstavlja najosunčanije skijalište u Bugarskoj. Sa svojim blagim padinama i dobro uređenim stazama, Pamporovo je odličan izbor za početnike u skijanju. Medjutim, pored blagih staza, teške staze poput staze “Zid” su odličan izazov čak i za najiskusnije i najnaprednije skijaše. Zimska sezona traje od decembra do aprila i tokom cele sezone staze su prekrivene snegom, što pruža odlične uslove za zimske skijanje i snow-boarding. Staze poseduju i sistem za veštačko osnežavanje, tako da je snežni pokrivač zagarantovan, čak i kada je zima blaga sa malo snežnih padavina.

Pamporovo se nalazi na 85 km od Plovdiva, 240 km od Sofije. Skijalište Pamporovo je smešteno na 1650 m nadmorske visine u samom podnožju najvišeg vrha Rodopa – Snežanke, koja se uzdiže do 1926 m nadmorske visine. Pamporovo je od Egejskog mora udaljeno oko 65 km vazdušnom linijom, tako da uticaj Mediterana doprinosi blagoj klimi.

Na skijalištu Pamporovo je uređena odlična logistika za sve ljubitelje zimovanja: u blizini liftova se nalazi ski rental gde se može iznajmiti ski oprema, rezervisati škola skijanja kao i kupiti ski pass. Kroz skijalište vozi shuttle bus koji preuzima goste hotela koji se ne nalaze uz same ski liftove i vozi ih do liftova. Novina na skijalištu Pamporovo od prošle sezone je dodato skijalište Meči Čal (Mechi Chal) u jedinstveni ski sistem Pamporovo – Meči Čal. Meči Čal je udaljeno oko 10 km, do njega je organizovan shuttle bus, a postoje ski karte 2 u 1, koje uključuju oba skijališta. Dodavanjem ovog skijališta je omogućilo skijašima užitak na dodatnih 20 km staza na 37 km staza na skijalištu Pamporovo.

Da bi se skijaši osećali sigurno, treba znati da je na stazama skijališta Pampordovo i u ambulantama 24 h dostupna ski patrola. Najbliža bolnica, opremljena apoteka kao i zubne ordinacije, dostupne su u Smoljanu.

Ljubitelji zimovanja i snow-boardinga, koji vole skijališta i zimska turistička mesta okružena gustom šumom će uživati u prirodi, a ni oni putnici koji vole večernje i izlaske posle skijanja neće ostati bez mogućnosti da se provedu u pabovima i kafićima u kojima često nastupaju DJ-evi i u kojima se organizuje animacija poput karaoke večeri.

Hotelska ponuda je raznovrsna, a svake sezone se dodatno ulaže u renoviranje kapaciteta i obogaćivanju ponude tako da smeštaj bude dostupan sve većem broju ljubitelja zimskih sportova.

PAMPOROVO – PROMO ZIMA – ONLINE PRETRAGA OMOGUĆAVA VAM JEDNOSTAVAN I BRZ PREGLED TRENUTNO RASPOLOŽIVOG SMEŠTAJA.

 

Sve ove činjenice daju dobar motiv da se ljubitelji zimovanja upute do skijališta Pamporovo koje je od Beograda udaljeno oko 650 km, a naši klijenti koji vole da putuju sopstvenim prevozom svedoče da putovanje nije naporno.

Za sve putnike koji kreću na zimovanje, preporučujemo Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje sa ski doplatkom: Na taj način unapred smanjujete rizik za visokim troškovima ukoliko bude potrebe za posetom lekaru.

REZERVACIJOM ZIMOVANJA NA VREME, OSTVARUJETE POPUSTE KOJI ODOBRAVAJU HOTELI I DODATNE AGENCIJSKE POPUSTE

ISKORISTITE JEDINSTVENU PRILIKU ZA MEDJUSOBNO KOMBINOVANJE POPUSTA I OSTVARITE ZNATNE UŠTEDE

UKOLIKO NEŠTO OD POTREBNIH INFORMACIJA NE VIDITE NA NAŠEM SAJTU,

BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE: 011 404 73 60

LJUBAZNO OSOBLJE AGENCIJE TRAVEL PARTNER JE NA RASPOLAGANJU ZA SVE UPITE I DODATNE INFORMACIJE. JER MI SMO POUZDAN PARTNER ZA SVAKO VAŠE PUTOVVANJE!

SVE DESTINACIJE ZA PONUDE TRAVEL PARTNERA ZIMA PROMO POGLEDAJTE NA

LINKU ZIMA PROMO

*za proveru vremenske prognoze u željenom terminu putovanja, kao i sve dodatne informacije u vezi sa skijalištem Pamporovo, preporučujemo da posetite sajt klikom na OVAJ LINK