Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.
Preuzimanje:
CENOVNIK

U starom jadranskom gradu Petrovcu, na budvanskoj rivijeri, udaljen samo 80m od plaže nalazi se hotel Vile Oliva. Sa 700 kreveta raspoređenih u kompleksu sačinjenom od centralnog objekta i 11 vila, spada u najveće turističke komplekse crnogorskog primorja. Okružen stablima maslina starim preko 400 godina, predstavlja pravu oazu mira. U blizini se nalaze i ostrva Katić i Sveta Nedelja do čijih lepota možete stići brodićem, pedalinom ili kajakom.

Hotel „Vile Oliva“ je od Budve udaljen 17km, a od Bara 20km. Od aerodroma u Tivtu udaljen je 35km, a od aerodroma u Podgorici 45km.

Hotel raspolaže sa 266 soba, od čega 98 standardnih soba, 138 superior soba, 23 duplex suita i 6 superior suita. Sve sobe su klimatizovane, imaju internet konekciju, fen za kosu, mini bar i TV. Sobe su raspoređene u centralnom objektu i u vilama.

U okviru hotela je moderni restoran na dva nivoa, restoranska terasa na kojoj se leti održava bogat program, kafeterija, lounge bar lociran na vrhu Centralne zgrade, otvoreni bazen sa šank barom, unutrašnji bazen, sauna, parno kupatilo, đakuzi, konferencijska sala.

Za najmlađe, tu je mini klub unutar hotela kao i igralište na otvorenom.

Usluga u hotelu je polupansion ili all inclusive.

Link direktnog sajta hotela na kome možete videti više informacija je OVDE.