Nassfeld

Home/Nassfeld

Nassfeld

NASSFELD – PROMO ZIMA 2019

Nassfeld je skijalište u Austriji, u blizinu gradića Hermagor u pokrajini Koruška. Pun naziv skijališta je Skiarena Nassfeld Hermagor, pri čemu se jedan deo skijališta zapravo nalazi u Italiji.

Ski centar ima 101 km ski staza. Proteže na nadmorskoj visini od 1300 od 2000 m, a staze su dovoljno duge i pružaju vrlo ugodno skijanje, kako za one koji vole brzinu tako i za one koji preferiraju kratke zavoje, ali skijaši početnici bi trebalo posebno da budu oprezni jer postoji jedan baby lift, smešten skoro na samom vrhu skijališta. Skijalište Nassfeld je jedno od najpoznatijih i najboljih austrijskih skijališta u regiji. Otvara se početkom decembra i sezona traje do sredine aprila.

Gondola „Millennium Express“ duga je preko 6 km,  skijaše za nekoliko minuta penje sa 600 m na 2000 m visine. Početna stanica ove gondole se nalazi u podnožju skijališta u mestu Tröpollach, 7 km udaljenom od mesta Hermagor.

Staze su uglavnom crvene kategorije i vrlo su raznolike. Sve su detaljno numerisane, pa se skijašima olakšava snalaženje po stazama koje se prostiru na nekoliko brda. Ljubitelji planinskih pejzaža će posebno uživati jer se sa skijališta pruža fantastičan pogled na planinske masive. Postoje dva snoubord parka i jedan „halfpipe“.

Nassfeld ima 4 šestoseda, 4 četvoroseda, 18 sidara i 5 kabina. Sve staze su uvek uređene i besprekorno pripremljene, a gotovo 100 % pokrivene topovima, pa u nedostatku prirodnog snega nećete biti uskraćeni skijanja.

Mnogo sunca, blizina naše zemlje i odlične nove žičare čine ovo skijalište jednim od najpopularnijih skijališta među ljubiteljima zimskih sportova iz Srbije.

PRONAĐITE IDEALNI SMEŠTAJ ZA SEBE KROZ ONLINE PRETRAGUZA SVE INFORMACIJE KOJE NE VIDITE NA SAJTU, BUDITE SLOBODNI DA NAS KONTAKTIRATE: 0114047360