Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Mauricijus – Tropski raj

Mauricijus – Tropski raj

Mauricijus je mesto koje će vas očarati, gde se posebna pažnja obraća na svakog posetioca, mesto gde pri svakom susretu upoznate prijateljsko lice.  Ostrvo u tirkiznom moru, kontrast boja i ukusa, oaza mira i spokoja. Mauricius  je ostrvaska država u jugoistočnom delu Indijskog okeana, oko 900km istočno od Madagaskara. Pored ostrva Mauricijus u sastavu se nalaze i ostrva Sv.Brandon, Rodrigez kao i grupa ostrva Agalega. Glavni grad Mauricijusa je Port Luis. Na ostrvu živi oko 1,2 miliona stanovnika, i zvanični jezici su engleski i francuski a govori i se i kreoslki. Klima na ostrvu je tropska što podrazumeva da su zime tople i suve, a leta vlažna i vrela. Zvanična valuta na ostrvu su mauricijski rupi. Ostrvo obiluje mnogim prirodnim lepotama, ali ono što ga izdvaja je jedinstvena optička iluzija podvodnog vodopada.  Za ljubitelje snežno-belih plaža, prozirnog mora, bogatog podvodnog života, jednostavno jednom rečju egzotike.

Oslonite se na pouzdan tim Travel Partnera – organizovaćemo putovanje po meri i bićete prezadovoljni. Svakom putniku se posvećujemo sa punom pažnjom i kreiramo putovanje do najsitnijih detalja, jer nam je najvažnije da svaki putnik tokom celog puta uživa i vrati se sa lepim uspomenama.

Važne napomene za Mauricijus:

  • Turistička viza za Mauricijus za državljane Srbije, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore sa biometrijskim pasošem se dobija po sletanju i važi 60 dana uz popunjavanje formulara i besplatna je
  •  Hotel može tražiti podatke iz kreditne kartice putnika jer se tako obezbeđuje za eventualno ne plaćanje vanpansionskih usluga
  • Savetujemo da pre puta uplatite međunarodno zdravstveno osiguranje jer su cene i najmanjih zdravstvenih usluga visoke.

Za ostale egzotične destinacije možete pogledati ponudu na linku Egzotične destinacije.