Madonna di Campiglio

Home/Madonna di Campiglio

Madonna di Campiglio

MADONNA DI CAMPIGLIO – PROMO ZIMA

CENOVNIK U PRIPREMI, KONTAKTIRAJTE NAS ZA SVAKI UPIT: 0114047360

Madonna di Campiglio je čuveno skijalište ne sevetu Italije u regiji Trentino, poznato prvenstveno po mnogim pripadnicima milanskoga jet-seta koji ovde provode svoj zimski odmor, privučeni kvalitetnim stazama, ali i zbog toga što se smatra najelitnijim skijalištem, slogan ovog skijališta je „Biti i biti viđen“. Skijalište Madonna di Campigio je podeljeno na dva dela, preko mesta je izgrađen drveni most koji skijaše vozi po pokretnom tepihu sa jednog dela skijališta na drugi. Sa skijalištima Folgarida/Marilleva broj skijaških staza povećava se na 108 km, potrebno je kupiti skijašku kartu Superskirama Dolomiti; moguće skijanje bez skidanja skija.

Susedno skijalište Pinzolo udaljeno je oko 12 km od Madonne i ima 26 km staza; povezano je skijaškim autobusom;

Postoji više vrsta ski passa: ski pass samo za Madonnu ili ski pass samo za Pinzolo plus mogućnost doplate za skijanje u Madonni ili ski pass Superskirama Dolomiti i skijanje u Madonni i u Folgaridi/Marillevi.

Ispod prevoja Passo Groste postoji veliki i odličan snowpark Ursus, raj za sve kojima su na umu vratolomije.

Pored bogate apres ski ponude, noćna zabava u pabovima i diskotekama je takođe zagarantovana; muzika se čuje i po gradskim trgovima (postavljeni su zvučnici). Shopping je neizostavan, kao i tipična gastronomska ponuda.

Skijalište Madonna di Campiglio je smešteno na 800 – 2550 m, karakteristike:

  • ukupno uređenih staza – 81 km, od toga 6 km crnih, 45 km crvenih, 30 km plavih
  • 5 vučnica, 19 sedežnica, 1 gondola, 2 kabinske žičare

Pristup/udaljenost: Beograd – ZagrebLjubljana – prelaz Fernetiči – Venecija – Verona – Mezzolombardo – Cles – Madonna di Campiglio – Pinzolo (1080km)

Za Vas smo izdvojili smeštaj koji preporučujemo za ovu zimsku sezonu. Još mnogo veći izbor hotela i apartmana se može raditi na upit, samo kontaktirajte Travel Partner na 011 404 73 60, kako bismo pronašli baš ono što Vama odgovara.