Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Lazure

Lazure

Lazure hotel and Marina, smešten u slikovitom Bokokotorskom zalivu u blizini prelepog srednovekovnog grada Herceg Novi, oživljava uspomene koje datiraju još iz XVIII veka kada je izgrađene Lazaret – veoma značajna medicinska institucija koju su izgradili Mlečani za potrebe karantina i izdavanja dozvole za uvoz i izvoz robe. Za izgradnju ovog zdanja Venecijanci su koristili klesani kamen koji je bio vrhunskog kvaliteta – otud je i uspeo da se očuva sve do današnjih dana, ali je pažljivim renoviranjem preoblilen u luksuzni butik hotel u kome se pruža besprekorna usluga, čime je dobio potpuno novi sjaj.

Lazure kompleks se sastoji iz 2 dela: istorijskog i modernog dela (Residential building).

Istorijski deo je upravo zgrada koja je restaurirana, sadrži 24 soba, restoran, Spa i Wellness i plažu sa barom.

Kada Residential building  bude potpuno završen, u njemu će moći da se smesti do 208 gostiju kojima će biti na raspolaganju svi sadržaji u okviru hotela: restorana, Spa i Wellness, dečja igraonica, prodavnice, plaža sa plažnim barom.

U okviru spa i wellness centra možete se opustiti u sauni, slanoj sobi, jakuzzi-ju, možete se rekreirati u bazenu sa pogledom na marinu ili u fitness studiju iz kog se pruža fantastičan pogled na marinu. Najmlađi gosti mogu uživati u dečjem bazenu, a na samom krovu je terasa sa koje se pruža pogled na more.

Moderno i elegantno uređene sobe, odgovoaraju potrebama svakog savremenog putnika. Različite kvadrature i strukture omogućavaju da se udobno smestite bilo da putujete sami, u paru, sa porodicom ili prijateljima. Prema svom ukusu možete odabrati i pogled na more, baštu ili grad.

Lazure hotel and Marina je tako uređen da nije privlačan samo turistima koji žele da tokom odmora uživaju u besprekornoj usluzu. Ovaj hotel je čest izbor za smeštaj gostiju koji ga biraju za organizovanje različitih proslava i korporativnih događaja. Moderno uređene i po najsavremenijim standardnima opremljene konferencijske sale, mogu smestiti i do 200 osoba.