Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Krstarenje Nilom

Krstarenje Nilom

Željni ste putovanja i istraživanja nove destinacije? Mesta gde ćete upoznati nešto novo ili nekog novog? Ako se pronalazite u ovome, program Krsterenje Nilom je pravi izbor.

Za ovu avanturu, pripremili smo za Vas polaske od 24.04. do 15.05, period kada je najlepše boraviti u Egiptu jer još uvek nisu prevelike vrućine, a more se zagreje taman toliko da lagano ušetate u njega i pruži Vam osveženje.

Krenite sa nama na Krstarenje Nilom – odlično osmišljen program koji će dozvoliti da imate taman toliko odmora i predaha da uživate u blagodetima Crvenog mora (3 noćenja u Hurgadi u hotelu 5* na bazi usluge All Inclusive i 4 noćenja na brodu kategorije 5* na bazi punog pansiona) i taman toliko aktivnosti da zadovoljite svoj radoznali duh, jer Vas vodimo u istraživanje svetski poznatiih spomenika kulture, poput Luksora i Karnaka. Čućete brojne zanimljive priče ispredane od strane stručnih vodiča, koji detaljno proučili svaki kamen koji čuva tajne već više od dve hiljade godina.

Možda će Vas najviše očarati pogrebni hram Hatšepsut, prve žene koja je vladala Egiptom kao faraon, monumentalni hram Ramzesa drugog, koji je uvršten na listu svetske kulturne baštine pod zaštitom UNESKO-a ili neka druga od brojnih atrakcija na ovom putovanju, voleli bismo da nam nakon krstarenja Nilom sve ispričate.