Pozovite nas: 011 404 73 60|info@travelpartner.rs

Costa Krstarenja

  • Costa Krstarenja - Costa Favolosa
  • Costa Krstarenja

Costa Krstarenja

Krstarenja – Costa Cruises

Krstarenja su pravi izbor za sve vas koji želite da posetite brojne destinacije na opušten i zabavan način. Prednost krstarenja je poseta većem broju atraktivnih destinacija na jednom putovanju, a da pri tom imate potpuni komfor i iskoristite maksimalno svoje vreme na odmoru. Kada pristanete u luku i krenete u obilazak grada, stručni vodiči će Vam na najbolji način predstaviti mesto koje ste posetili. Po povratku na brodu i u toku nastavka putovanja, možete uživati i opustiti se u brojnim sadržajima koje se nude na brodu. Brodovi kojima se organizuju krstarenja čine prave male gradove sa sadržajima koji omogućavaju zabavu u trenucima plovidbe i učine da vreme proleti. Tako, ova putovanja nisu zamorna već naprotiv, sav umor koji osetite nakon šetnje i istraživanja destinacije, veoma brzo će proći kada se prepustite zadovoljstvima koje se nude na krstarenju.

Krstarenja su putovanja za sve vrste putnika: porodica, parova, grupa prijatelja, avanturista, ljubitelja opuštajućeg odmora. Šta god da poželite, krstarenja će vam to omogućiti.

Na brodu se pruža mogućnost izbora različitih tipova kabina, zavisno od toga da li želite ekonomično ili ekskluzivno putovanje.

Naša preporuka je da iskoristite First Minute ponude Krstarenja, jer na taj način možete po veoma pristupačnoj ceni ostvariti znatne uštede.

Do mesta isplovljavanja broda Travel Partner organizuje transfere, bez obzira da li želite da putujete avionom, sopstvenim prevozom, vozom ili autobusom, za Vas ćemo pronaći najpovoljnije opcije.

Ukoliko želite na krstarenje na određenu destinaciju ili u odrađenom periodu koji nije istaknut na našem sajtu, molimo da nas kontaktirate putem e-maila: info@travelpartner.rs ili telefonom: 0114047360.

Postoji veliki izbor destinacija i brodova, mi Vam možemo pomoći da odaberete krstarenja baš po Vašoj meri. Jer Travel Partner je pouzdan partner za svako Vaše putovanje.

Sve informacije i detalje o brodovima, destinacijama, raspoloživosti na pojedinim programima, možete promaći na sajtu Costa Cruise.