Pošalji upit
Poruka je prosleđena!
There was an error trying to send your message. Please try again later.

Krit Leto 2022. – Grčka ostrva AVIO

Letovanje na ostrvu Krit će sigurno ostaviti utiske za pamćenje i želju da se ovoj destinaciji vraćate. Tursistička mesta kao Agia Marina, Platanias, Maleme, Kato Stalos, Kolimbari, Rapaniani, Kavros, Rethymno, Adelianos Kampos svojim šarmom i ljubaznošću domaćina će osvojiti svakog posetioca i učiniti da svako poželi da se vrati ovoj destinaciji.

Krit je ostrvo o kome se može neiscrpno pripovedati, bilo da su te priče iz istorijskog perioda ili pak mitovi i legende. Po jednoj legendi, Zevs je rođen na Kritu, u gorama pećine Dikte koja se i danas može posetiti. Sigurno nema osobe koja nije čula o Minoju, sinu Zevsa i Europe, koji je uz pomoć Posejdona zadobio kritski tron, iz prestonice Knosos razvio pomorsku moć i svojom mudrom vladavinom i zakonima stvorio sigurnost okolnim zemljama. Travel Partner Vas vodi na Krit da osetite duh prošlosti, mitova, legendi i uživate na prekrasnim plažama koje zapljuskuje Mediteran.

Letovi za Krit se obavljaju prema aerodromima Hanja i Heraklion, tako da svako može izabrati na koji aerodrom želi da sleti prema blizini letovališta. Bilo da je letovanje porodica sa decom, parova, mladih, Krit ima toliko raznovrsnu ponudu da će svako moći da pronađe nešto prema svom ukusu.

Travel Partner je za Leto 2022. pripremio veliki izbor hotelskog i apartmanskog smeštaja, tako da je na Vama da odaberete šta je to što bi Vam najviše odgovaralo. Za proveru raspoloživosti koristite naš online sistem za proveru slobodnih mesta i cena, za sve potrebne informacije i rezervacije pozovite nas na 0114047360, posetite nas na adresi Resavska 30 ili nam pišite: info@travelpartner.rs